AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 8 Eylül 2015 #11 Kesinlikler orjinal şarj aletini kullanınız. Ben şahsen kendim kullandım. Neredeyse evde yangın çıkıyordu. Sigortalar atmıştı.
Kesinlikler orjinal şarj aletini kullanınız. Ben şahsen kendim kullandım. Neredeyse evde yangın çıkıyordu. Sigortalar atmıştı.
Çaki55 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #12 AT7 dedi: Kesinlikler orjinal şarj aletini kullanınız. Ben şahsen kendim kullandım. Neredeyse evde yangın çıkıyordu. Sigortalar atmıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam pc den yada tv den şarj etsem olmazmı ?
AT7 dedi: Kesinlikler orjinal şarj aletini kullanınız. Ben şahsen kendim kullandım. Neredeyse evde yangın çıkıyordu. Sigortalar atmıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam pc den yada tv den şarj etsem olmazmı ?
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 8 Eylül 2015 #13 Yılın en bomba iphone konusu olmaya aday bence.
Emrah Otlu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 153 Makaleler 2 Yer Adana, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #14 Çaki55 dedi: Hocam pc den yada tv den şarj etsem olmazmı ? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz o şekilde.
Çaki55 dedi: Hocam pc den yada tv den şarj etsem olmazmı ? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz o şekilde.
techzorn Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #15 çakma şarj aleti tabiki önerilmez ama sürekli kullanmıyacaksın 1 kerelik bişey olacağını sanmam. Güvenemiyorsan pcden şarj edebilirsin.
çakma şarj aleti tabiki önerilmez ama sürekli kullanmıyacaksın 1 kerelik bişey olacağını sanmam. Güvenemiyorsan pcden şarj edebilirsin.
nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2015 #16 novalgin dedi: Yılın en bomba iphone konusu olmaya aday bence. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama neden her konuya böyle cevap atıp duruyorsunuz, diğer konuda da böyle bir yorumunuzu gördüm. Cevap vermek istemiyorsanız bakmayın.
novalgin dedi: Yılın en bomba iphone konusu olmaya aday bence. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama neden her konuya böyle cevap atıp duruyorsunuz, diğer konuda da böyle bir yorumunuzu gördüm. Cevap vermek istemiyorsanız bakmayın.
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 9 Eylül 2015 #17 Burası özgür bir forum. Herkes görüşünü dile getirebilir. Ayrıca konu dışı tartışma yaratıp konuyu saptırmayın.
Burası özgür bir forum. Herkes görüşünü dile getirebilir. Ayrıca konu dışı tartışma yaratıp konuyu saptırmayın.
nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2015 #18 novalgin dedi: Burası özgür bir forum. Herkes görüşünü dile getirebilir. Ayrıca konu dışı tartışma yaratıp konuyu saptırmayın. Genişletmek için tıkla... Ben konu dışı tartışma yapmıyorum, sizin yorumlarınız hakkındaki görüşümü söyledim. Eğer yanlış bir cümle kullandıysam özür dilerim.
novalgin dedi: Burası özgür bir forum. Herkes görüşünü dile getirebilir. Ayrıca konu dışı tartışma yaratıp konuyu saptırmayın. Genişletmek için tıkla... Ben konu dışı tartışma yapmıyorum, sizin yorumlarınız hakkındaki görüşümü söyledim. Eğer yanlış bir cümle kullandıysam özür dilerim.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 9 Eylül 2015 #19 Çaki55 dedi: Hocam pc den yada tv den şarj etsem olmazmı ? Genişletmek için tıkla... Bu şarj yöntemleri telefonunuzun pil ömrünü azaltır.
Çaki55 dedi: Hocam pc den yada tv den şarj etsem olmazmı ? Genişletmek için tıkla... Bu şarj yöntemleri telefonunuzun pil ömrünü azaltır.
Çaki55 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #20 Teşekkür ederim arkadaşlar orjinal şarj çihazı geldi.