iPhone 6 Sallayınca Ses Gelmesi

ShadyRogue

Megapat
Daha fazla  
Telefonu daha dün aldım ancak daha 1 gün geçmesine rağmen sorun mu değil mi olduğunu anlayamadığım bir ses fark ettim. Telefonu sallayınca tıkır tıkır ses geliyor. Sanki içince boncuk veya minicik bir vida parçası varmış gibi. iPhone sahipleri test edip normal mi değil yazarlarsa sevinirim. Bu arada ses tuşlardan gelmiyor sabitleyip denedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tık tık şeklinde ses gelir normaldir. Telefonunuz tamir görmediyse odak mekanizmasının sesini duyuyorsunuzdur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Focus ve OIS farklı şeyler. OIS olduğu zaman sensör farklı eksenlerde de hareket etmeye başlar. İkisi de hareketli ama farklı sistemler. Yani OIS olması gerekmiyor ses çıkması için. Attığım video da görülüyor focus mekanizması. İzlediyseniz başka bir şey aramaya gerek kalmadığını göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı