iPhone 6 şarj girişine su kaçması sonrası Apple logosunda kalıyor

Hocam tamirciye verdik 250 TL'ye yaptılar. Konu kilitlenebilir.

250TL'ye neyi yaptılar? Eğer her şeyi tamir ettilerse 250 TL'ye ben gerçekten tebrik ediyorum.

250TL'ye neyi yaptılar? Eğer her şeyi tamir ettilerse 250 TL'ye ben gerçekten tebrik ediyorum.
Hocam telefonun sorunu yok gibi. 250 tlye şarj entegresini ve şarj girişini değiştirmişler düzelmiş.

Arkadaşlar siz siz olun cihazınızı birazda olsa pahalı yerlere yaptırın ben yine aynı sorunla karşılaşınca başka bir tamirciye götürdüm adamlar içindeki bataryayı almış vida kapaklarını almış eksik vida çıktı ekran bile değiştirilmiş tamirciye gittik bunlar neden yok dedik adamlar biz yapmadık dedi teyzem telefonu 0 aldığından beri kullanıyormuş hiç tamircide bir şey yaptırmamış bunu söyledik en sonunda kabullendiler herkes yapıyor dediler tartıştık sonra o cihazı alıp başka bir iphone 6 veriler birde kılıf hediye ettiler. Siz siz olun yaptırmayın böyle yerlere cihazlarınızı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…