iPhone 6 şarjı kendiliğinden azalıyor

Berkay.777

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler ben yaklaşık bir hafta önce telefonumun bataryasını Apple servisinde orijinal olarak değiştirdim. Telefonumun bataryası iyi olacağını düşünürken maalesef şarjı %100'de bıraktığımda ve telefonu yarım saat neredeyse hiç kullanmama rağmen şarjı %90’a düşüyor. Genellikle kendiliğinden şarjı azalıyor. Bir kez de başıma şöyle bir durum geldi: Telefonumun şarjı yaklaşık olarak %60’da iken yattım ve sabah uyandığımda telefonumun tamamen kapandığını gördüm. Telefonumun bataryası daha yeni olmasına rağmen bunları yaşıyorum (pil sağlığı yüzdesi%100). Bunun nedeni ne olabilir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden götürün yaptırın muhtemelen ücretsiz yaparlar kimse telefonun içini görmeden yorum yapması zor.

Bataryayı kalibre edin. Ama orjinal servisinde taktirmadiysaniz bunlar normal. Çünkü servisteki bataryalar bazen 2 sene bile bekliyor. 2 sene bekleyen bataryalar hiç verimli olmuyor. Çalıştığım için biliyorum.

Klasik iPhone servis mağduriyeti...

Arka planda uygulama yenileme özelliğini kapatırsanız belli bir miktar pilden tasarruf edebilirsiniz. Hatta iTunes kullanarak iPhone yazılımını geri yükleyebilirsiniz bu yazılımsal hataları yok edecektir. Ancak sorun hala düzelmediyse Apple servisinin yolunu tutmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…