İphone 6 serisi telefon tavsiyesi

Furky97

Hectopat
Yer
Balıkesir Merkez
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Görüntü Ve Ses Sistemleri Dalı
Merhaba arkadaşlar ilk defa IPhone kullanacağım. İphone 6 serisi telefon almak istiyorum seriden hangisini tavsiye edersiniz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ( Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim . )

Tavsiyesi olan yokmu arkadaşlar ?

Teşekkür ederim operatörden alacağım için zaten baya bi taksit olacak mecburen almışken iyi bir şey almak isterim 1-2 taksittede onun farkını öderim tavsiye ettiğin bir yer varmı alırken biraz bekleyip alternatif kullanabilirim

6S almanı tavsiye ederim.Bir de sanırım 2 tür RAM'den biri oluyormuş telefonda tam hatırlamıyorum ama araştırman iyi olur. Hafıza olarak 16 GB yeterli geliyor bana . iOS 4.2 GB kullanıyor . Kalan alan gayet yeterli.

Ben Iphone 6 kullanıcısıyım 16 gb alan benim için yetersiz geliyor. Fotoğraf çekmeyi ve onları her an telefonumda bulundurmayı seviyorum keşke 32 gb olanı alsaydım dediğim çok oldu. Iphone 6s 32 gb tavsiye ederim.

iPhone 6S 32GB yok. iPhone 6S almanızı öneririm. Performans, kamera ve dayanıklılık olarak iPhone 6'dan daha iyi bir cihaz. Cihaza çok fazla uygulama, fotoğraf, müzik yüklemezseniz 16GB yeterli olacaktır. Aksi takdirde 64GB almanız daha iyi olur.

6s ve 6 plus arasında kaldım ikisinden biri olacak yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu ikisi arasında şarjı en uzun giden ve performansı en iyi olan hangisidir

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı