L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Ekim 2017 #21 astigmat13 dedi: Telefonlarınız nedir? Genişletmek için tıkla... Note 5 ama telefondan telefona bir fark göstereceğini sanmıyorum Deliklerden kaçırmamaya çok dikkat etmen gerek.
astigmat13 dedi: Telefonlarınız nedir? Genişletmek için tıkla... Note 5 ama telefondan telefona bir fark göstereceğini sanmıyorum Deliklerden kaçırmamaya çok dikkat etmen gerek.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #22 Basıyorum ıslak mendili geri dönüş yok. Sonra bez ile mi sileyim?
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 10 Ekim 2017 #23 astigmat13 dedi: Sonra bez ile mi sileyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Nemi kurutacak herhangi bir şey olabilir. Kağıt havluyla yapıyordum ben dediğim gibi. Bir sorun yaşamadım.
astigmat13 dedi: Sonra bez ile mi sileyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Nemi kurutacak herhangi bir şey olabilir. Kağıt havluyla yapıyordum ben dediğim gibi. Bir sorun yaşamadım.