iPhone 6 Touch ID Okumaması

isefakcmz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, iPhone 6 64 GB versiyonunu kullanıyorum. iOS 11.2 cihazım. İkinci el aldım ve hiçbir türlü Touch ID okumuyor. Kaydedilmiş parmak izi de yok. Aldığımda çalışmıyodu. Restore ettim kaç kere yine okumuyor. Garanti de yok. Zorlu Center'da ne kadar yaparlar? Birde ben home tuşu değişmiş olabilir mi diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi sürmekteyse götürmeni tavsiye ediyorum. Sessiz tuşundan dolayı 3 kez gittiğimde 3 kere de sıfır olacak şekilde almıştım telefonları

Edit : Garantinin olmadığını fark ettim kusura bakmayın. Tamir işlemleri yüksek fiyatta olduğunu bir kaç yerde duymuştum.

950 tl ile 1250 tl arası ücret çıkarırlar. Swrap telefon ile değişim yapar servis.

Garantisi yoksa, içini aç soketleri çıkar tekrar tak.

2. El aldıysan muhtemelen tuş değişmiştir.

Touch id kısmında parmak okuma kısmı var adını şimdi hatırlamıyorum. O bir kere bozulunca artık istediğin kadar değiştir olmaz çünkü her telefonun kendi kişisel o parçadan var. Anca zorluya götürerek değişim yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…