iPhone 6 Türk Telekom uygulaması açılmıyor

Türk Telekom Cepte'yi açtığımda Türk Telekom yazısı geliyor ve hemen atıyor. Bunu nasıl çözerim ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede aynı sorun oluştu bimcell kullanıyorum onun uygulamasını indirdim ondan işimi hallediyorum artık sanırım yazılım desteğini tamamen kesiyorlar

iPhone 6 için yazılım desteği sonlandırıldı. Birçok uygulama artık gitti. WhatsApp gitti mi bilmiyorum ama gitmediyse yakın zamanda o da gidecek.

Aynı sorun bende de var maalesef. iphone 6s var arkadaşımda açılıyor. Benim iphone 6 açılmıyor.

Türk Telekom Cepte'yi açtığımda Türk Telekom yazısı geliyor ve hemen atıyor. Bunu nasıl çözerim ben?

iPhone 6 kullanıyorum ve bende de uygulama açılmıyoe, müşteri hizmetleri sorduğum zaman uygulamada inceleme var tarzında falan bir şey dedi, arkadaşlar bu arada uygulamanın desteği krislmedi her iPhone 6 bir uygulama açılmıyor dendiğinde destek kesildi destek kesildi yazmayın bilmiyorsanız insanlara yanlış bilgiler vermeyin.

iPhone desteği kesildi ama. Bu var olan bir gerçek. Burada bahsettiğimiz Apple tarafından iPhone 6 desteği kesildi. Bizzat Apple'ın açıklaması var bu konuda. Türk Telekom filan zaten kesemez desteği Apple kesince onlar da kesiliyor zamanla.

Zaten Apple iPhone 6'dan desteği 3 yıl önce kesdi daha hala neyi konuşuyorsunuz? Sanki daha yeni kesilmiş gibi söylüyorsunuz bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…