iPhone 6 veriler kaybedilmeden nasıl sıfırlanır?

yiğit bozkaya

Kilopat
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar, sorun şu ki iPhone 6 telefonumda sistemin çok fazla depolama alanı kaplama hatası var. Araştırdım ve tek çözümün sıfırlamak olduğunu gördüm.
Size sormak istediğim ise; IPhone'umu içindeki fotoğraf, ses kaydı, notlar, WhatsApp mesajları vb. silinmeden nasıl fabrika ayarlarına döndüreceğim?
Verilerim aynı kalsın ama telefon düzelsin istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Benim bildiğim eğer icloud kısmında seçtiğiniz yerler seçili ise otomatik olarak yedekliyor. Telefonunuzu sıfırladıktan sonra tekrardan geri yüklüyor.

Telefonunuzu yedeklediğinizde iPhone zaten komple yedekliyor. Fakat depolama alanınıza bir faydası olmaz yedekleri geri kurduğunuzda aynı şey olacaktır. Tabi büyük uygulamalar kullanmıyorsanız sizlere tavsiyem gereksiz video fotoğrafları bilgisayarınıza atıp daha sonra telefonunuzdan temizleyin ve sonrasında telefonunuzu bilgisayara bağlayarak iTunes üzerinden restore yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı