iPhone 6 vs 6s

ben 3 yıldır iphone 6 kullanıyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki hafife alınacak bir telefon değil,2019 da çıkan mobil oyunları yettiği kadar hatta fazlasını çalıştırıyor.Örneğin pubg mobile de hiç kasma ve donma görmedim lg g4 gibi döneminin efsanesini bile geride bırakıyor.İphone 6 da eski bir telefon olsa bile oldukça iyi bir telefon,madem daha uzun süre kullanıcam diyorsun o zaman iphone 6 almanı tavsiye ederim.
iP6 ekran çözünürlüğü: 1334 x 750
LG G4 ekran çözünürlüğü: 1440 x 2560 Yani aslında sandığınız kadar performanslı bir telefon değil.

iP6 ekran çözünürlüğü: 1334 x 750
LG G4 ekran çözünürlüğü: 1440 x 2560 Yani aslında sandığınız kadar performanslı bir telefon değil.
performans demek çözünürlüğün yüksek olması değildir.Performansa bir örnek şu olabilir,belirli bir çözünürlükte telefonun oyunlarda verdiği fps değerinin yüksek olmasıdır,ya da bazı uygulamaların en az iki telefon karşılaştırarak ne kadar kısa sürede açılmasıyla alakalıdır.telefonlarda ki performans en kısa haliyle böyledir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı