iPhone 6 vs 6S

Bati.

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Programcısı.
Bende iPhone 6 var, 64 GB .6S alabiliyorum ama 16 GB ve benim telefonun ön kamerası çalışmıyor. 6S her şeyi çalışıyor sizce geçeyim mi? 6S'e Instagram, PUBG, Sahibinden, Letgo ve WhatsApp yüklüyorum, yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone'un eski telefonlarına para yatırma. Her sene Apple telefonların hızını düşürüyor. Iphone alacaksan güncel sürümlerini alacaksın.
Hocam, daha yeni nesil telefonlara yönelip eski iPhone'ları tercih etmemesinde hemfikiriz ama sizce de çıkışından 6 sene geçmiş bir telefonun yavaşlaması normal değil mi?
Ayrıca Apple dava edildiği zaman pil durumu düştüğü zaman kritik kapanmaları önlemek adına işlemci gücünü kıstığını kabul etti. Ama planlı eskitmeye inanıyorsanız bu birçok sektörde var.
Güncellemeler elbet en son model telefonlara göre şekilleniyor, büyük olanlardan bahsediyorum iOS 13-14 gibi. Doğal olarak ne kadar optimize edilirse edilsin 4 sene önceki cihaz ile son nesil cihaz aynı hızda çalıştırmayacak o sistemi.

Eğer elinize 6'yı satmanız ardından bir para geçiyorsa bütçenize göre güncel bir Android telefon almanızı öneririm. Çünkü 6s son büyük güncellemesini alacak ve sonra sıra 7'ye gelecek. Sonra da benim yadigâr 8'e .

NVIDIA bile planlı yavaşlatma yaptı 1 güncelleme önce.

NVIDIA bile planlı yavaşlatma yaptı 1 güncelleme önce.
O zaman bir önceki versiyonu indirip kurabilirsiniz diye düşünüyorum driver olarak. Aynısı iPhone için de geçerli. Jailbreak gibi işlemlerle uğraşırsanız güncellemelerle uğraşmak zorunda kalmazsınız hatta.
Yavaşlatmıyorlardır diye savunmuyorum çünkü zaman geçiyor ve uygulamalar dahil her şey daha çok güç gerektiriyor zamanla. Doğal olarak geliştiriciler olsun Apple'ın güncellemeleri olsun telefon zamanla hantallaşır.
Şu an 8 kullanıyorum ve yaklaşık 2,5 senedir stabilitesinde bir eksiklik hissetmedim, cayır cayır çalışıyor. Belki iki sene sonra yavaşlayacak ama benim bu telefondan beklentim zaten 4-5 sene götürmesi. Ayrıca 4-5 sene sonunda yavaşlamayacak bir tane Android telefon bilmiyorum 4-5 sene öncesine ait. Ama şu sıralar güzel ve uzun süre dayanabilecek Android telefonlar çıkarıyorlar. O yüzden ben de diğer arkadaşlar gibi farklı seçeneklere yönelmenizi öneriyorum.

IPhone'un eski telefonlarına para yatırma. Her sene Apple telefonların hızını düşürüyor. iPhone alacaksan güncel sürümlerini alacaksın.

Ücretsiz takas edeceğim akraba ile.
Ücretsiz alıcam takas ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…