iPhone 6 vs Galaxy Note 4

Her şeyden kastınız gerçekten her şey mi? Gerçekten öyleyse ikisi de iş görmez. Ios işletim sisteminde zaten her şeyi aklınızdan geçirmeniz bile yanlış. Xposed modülleriyle vb. şeylerle uğraşırsanız Note 4'te iyi bir tercih olmaz. İslemci Exynos olduğundan mutlaka uyumsuzluk çıkar bazı şeylerde. Nexus 6 öneriyorum. (Gerçekten her şey için)

kardeşim sen nexus 6 ya falan bakma donanimina falan sozum yok harika telefon ama Türkiye distribütorü yok diye biliyorum sen alacaksan xperia z3 al pişman olmazsın su geçirmezliği sağlamlığı donanımı güncellemesi harika telefon pişman olmazsın bu arada note 4 un donanim snapdragon 805 2.7 Ghz 4 cekirdek diye biliyorum???

Z3 öneriyorum. O değilse bile iPhone 6. Samsung mu? Bir daha asla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Madem bu telefonları birbiriyle kıyaslayacak bu şekilde bilgiye sahibiz neden 10 dakikamızı ayırıp telefonumuza ROM yüklemeyelim 4.4 ROM kurulmuş Galaxy S Plus İphone 4 den daha hızlı rakip cihazlardır bunlar.
* İphone kullanıcısıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…