iPhone 6 vs iPhone SE

Bora Özdüzgün

Hectopat
Daha fazla  
En fazla 2250TL bütçemiz var. Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve büyük ihtimalle Apple marka bir telefon alacağım. Bu fiyata daha iyi telefon seçeneklerine de açığım, yorumlarınızı bekliyorum.

SE'de daha güncel bir işlemci var. Güncelleme önemliyse, 6'nın alamayacağı güncellemeleri SE alacaktır. SE'deki grafik kartı 6 çekirdekli, 6'daki 4.

Barometresinin olmaması problem değilse, bence SE

Ben olsam iPhone 6 almazdım çok kronik sorunları olan telefondu fakat sonraki partilerde düzeltildi. SE de almazdım çünkü ekranı küçük. O yüzden 2. el temiz iPhone 6S alırdım o fiyat aralığına. Eğer ikici el almassan küçük ekran seviyorsan SE almalısın.

İphone se öneririm küçük ekran problem değil ise iphone 6 ya bu zamanda girilmez 1 gb ram kamera kalitesi işlemci çok geride se almanızı veya 2.el garantili 6s almanızı öneririm.

Eğer büyük ekran ihtiyacınız ise 6 almanızı öneriyorum. Mesela video izliyorsanız en azından ekranının 6 kadar olması gerekir diye düşünüyorum. (İphone 6= 4.7 inch, SE= 4 inch)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…