En fazla 2250TL bütçemiz var. Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve büyük ihtimalle Apple marka bir telefon alacağım. Bu fiyata daha iyi telefon seçeneklerine de açığım, yorumlarınızı bekliyorum.
En fazla 2250TL bütçemiz var. Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve büyük ihtimalle Apple marka bir telefon alacağım. Bu fiyata daha iyi telefon seçeneklerine de açığım, yorumlarınızı bekliyorum.
Ben olsam iPhone 6 almazdım çok kronik sorunları olan telefondu fakat sonraki partilerde düzeltildi. SE de almazdım çünkü ekranı küçük. O yüzden 2. el temiz iPhone 6S alırdım o fiyat aralığına. Eğer ikici el almassan küçük ekran seviyorsan SE almalısın.
SE donanım olarak daha güçlü ve daha ileriye dönük bir model. RAM avantajı da var. 1 GB RAM İOS için ileriye dönük değil artık, normal kullanımda yeterli ve sıkıntı çıkarmaz.
İphone se öneririm küçük ekran problem değil ise iphone 6 ya bu zamanda girilmez 1 gb ram kamera kalitesi işlemci çok geride se almanızı veya 2.el garantili 6s almanızı öneririm.
Eğer büyük ekran ihtiyacınız ise 6 almanızı öneriyorum. Mesela video izliyorsanız en azından ekranının 6 kadar olması gerekir diye düşünüyorum. (İphone 6= 4.7 inch, SE= 4 inch)