iPhone 6 vs LG G4

ismail42060

Kilopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Elimde 1500-1600 TL para var, ben bu paraya 2. el iPhone 6 almayı düşünüyorum, sizce almalı mıyım ya da önereceğiniz bir telefon var mı? iPhone SE,5, 5S, Samsung dışındaki telefonlar olabilir, bir de sıfır LG G4 sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6 önermem bu saatten sonra.
Kardeşimde neredeyse 3 yıllık iPhone 6 var herşeyi yavaş açıyor.
Onun yerine iPhone SE öneririm.
Çünkü telefon hâla yeni ve performanslı.

1600 TL'ye Iphone 6 alınmaz. G4 modeli de kronik sorunlu. Iphone alacaksan ikinci el SE modellerine bakabilirsin, ekran boyutu senin için sorun olmayacaksa. Bu fiyata Android tarafında ise Sony X ve X Compact modellerine bakabilirsin, paralel ithalat garantili cihaz olarak ise Mi5 modellerine bakabilirsin.

Üstteki yorumlara katılıyorum. İkisi arasında tercih yapacaksanız. Custom ROM yükleyerek kullanacaksanız G4.
Not: Yazdıklarımda imla kurallarına uyulmuştur. Dikkatinize.

1 haftadır Huawei P9 Lite kullanıyorum İphone'ye çok benziyor. (içi daha çok olmak üzere) almanı öneririm.

iPhone 6 eskiyen bir telefon değil, hâlâ almak isteyip alamayanlarında telefonu. Her iki telefonda öyle genelleme yapılacak olursa tabiki, lakin aldığım fiyatın çok altına satmak istemiyorum dersen alırsın iPhone 6'yı fakat hangi telefondan geçtiğinde önemli birşey tabiki, sen şimdi iPhone 6'nın çok altı bir telefondan geçtiysen iPhone sana uçak gibi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…