iPhone 6 vs Note 5 vs S6 Edge?

BerkayDincer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında hatalarım var ise lütfen uyarınız yeni olduğumdan dolayı nedendir bilmiyorum kuralları da okudum ceza alıyorum konu başlığı nedeniyle

Her neyse konumuza dönelim ;

iPhone 6 almayı düşünüyorum fakat bir yandan android programlamaya meraklıyım. Ortada kalmış bulunmaktayım şu anda.

Not: Telefonu yarın alacağım

Aklımdaki 3 telefon;

iphone 6 (apple)
note 5 (samsung)
s6 edge (samsung)

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6 kullanıcısı olarak, iPhone 6s yada SE almayacaksanız Note 5 alın derim. iOS 1 gb ram ile pek stabil çalışmıyor artık.

iPhone 6 güzel bir telefon, özellikleri bakımından da çok iyi lakin pil konusunda dayanıksız.
S6 Edge ise yine çok güzel bir telefon, pil konusunda ise onda da bazı problemler var.
Note 5 ise harika bir telefon her özelliği ile müthiş ama boyut olarak diğer ikisinden hayli büyük.

Bunların dışında önerebileceğim, Meizu, Huawei ve Xiaomi'nin harika telefonları var yine aynı fiyat segmentinde.

İOS? Biz ne yazmışız? 'Türkçe Öğretmeni' olduğunuzu bilmiyordum.
Tartışmaya dönmesin konu. Siz büyük "i" kullanıyorsunuz. Doğrusu küçük "i" ile yazılıyor. Ayrıca "Türkçe Öğretmeni" değilim.

iPhone 6 almanızı önermem. Pil, performans, dayanıklılık ve multitasking konusunda diğer cihazlardan zayıf kalıyor. Samsung Galaxy Note 5 almanız daha iyi olur.

Tartışmaya dönmesin konu. Siz büyük "i" kullanıyorsunuz. Doğrusu küçük "i" ile yazılıyor. Ayrıca "Türkçe Öğretmeni" değilim.
Aslında arkadaş o i harfini yine de büyük yazmakta inat ediyorsa ona bi I harfini öğretelim. Olsun ona IOS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…