iPhone 6 vs Redmi Note 8

Emin ol daha fazla götürür fransa da Apple'nin ne yaptığını bilmiyorsan tüm telefonları yavaşlattı bunu eski modeller için yaptı ve yapmaya devam edecek çünkü para lazım. Bu yüzden Xiaomi ama onunda sar değerleri çok fazla çıkıyor.(Kafana göre takıl)

Orası öyle, istersen kızaklı ya da antenli telefon da kullanabilirsin. Sanırım cümleme "bence" diyerek başlamış olmam gözünden kaçmış.
Gördüm, ben iPhone 5s nin tasarımını seviyorum. Çok büyük telefonlar (ki ben 6.3 inç kullanıyorum) taşınması vs zor oluyor.

Şöyle söyleyeyim. Redmi Note 8 alman iyi olmuş. Seni götürür baya. Eğer iPhone 7 veya 8 ile Redmi Note 8 arasında kalmış olsaydın, tabiki de iPhone derdim. Ama iPhone 6 için artık çok geç.

iPhone 6 almamış olman daha iyi. iPhone 6 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Eski bir cihaza günümüz koşullarında o kadar paranın verilmesi biraz kötü. Sonuçta 6 yıla yakın yaşı olan cihazdan bahsediyoruz burada. Bence içindeki pişmanlığı azaltmalısın.

Redmi note 8 iphone x düzeyinde mi ikisi arasında kesinlikle redmi note 8 dostum. Rakip bile olamazlar rn 8 in rakibi 6s tir. 6s daha stabildir ancak ekran batarya da rn8 daha üstündür. İp6 6s 7 kullandım ip6 şu anda emekli olmuş durumda twittera girerken uzun uzun bekliyorsunuz ve tw gibi birçok uygulamaya tabi ki bu hali ile de günlük kullanımda iş görür ancak rn8 çok daha hızlı akıcı cihaz 1 gb ramin etkisi 6s te böyle bir problem yok mesela hala akıyor telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…