iPhone 6 vs Samsung S6 Edge?

Samsung'ta da şöyle bir şey var. Yeni cihaz çıkınca eski cihazı unutuyor. Güncellemeler geç geliyor. Örneğin Xperia Z 5.1.1 güncellemesini alalı 1-2 ay oldu ama S5 daha yeni aldı.

Doğru söylüyorsunuz. Samsung bu konuda yavaş. Umalım ki düzelsin ama yazılım olayını bu kadar kafaya takmanın manası yok bana göre. Yani er ya da geç geliyor ki iOS kadar yenilik de gelmiyor. Güncellemeyince iOS gibi bir program güncellemeden çalışmam demiyor.

ya allah aşkına s6 iyimiş bütün samsung ailesinin eski telefonları üvey evlat gibi benim s3 minim vardı 1 seneden sonra ne güncelleme aldı ne başka birşey şuan iphone 5 s bile 2.000 tl kaç yılında çıktı bakmadım ama vardır 3 sene iphone güncellemeleri sık getiriyo bende iphone düşmanıydım ama abim iphone 6 aldı daha memnun oldu samsung s ailesi alırken her yıl 500 lira daha az alıyodu ama iphone 6 maks 2 sene sonra 2.500 zor olur samsung her yıl 500 500 düşüyor donanım olarak s6 biraz önde ama iphone 6 verdiğiniz paraya kesinlikle değer samsung kullanıyoduysanız biraz afallarsınız ama alırşırsınız bende zenfone 2 var ama benim param olsa iphone 5s yada iphone 6 alırdım

ya allah aşkına s6 iyimiş bütün samsung ailesinin eski telefonları üvey evlat gibi benim s3 minim vardı 1 seneden sonra ne güncelleme aldı ne başka birşey şuan iphone 5 s bile 2.000 tl kaç yılında çıktı bakmadım ama vardır 3 sene iphone güncellemeleri sık getiriyo bende iphone düşmanıydım ama abim iphone 6 aldı daha memnun oldu samsung s ailesi alırken her yıl 500 lira daha az alıyodu ama iphone 6 maks 2 sene sonra 2.500 zor olur samsung her yıl 500 500 düşüyor donanım olarak s6 biraz önde ama iphone 6 verdiğiniz paraya kesinlikle değer samsung kullanıyoduysanız biraz afallarsınız ama alırşırsınız bende zenfone 2 var ama benim param olsa iphone 5s yada iphone 6 alırdım

2 senelik telefona 2000 TL vermek de güzel.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı