X Xectuonel Megapat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 353 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. iPhone 6 64GB kullanıyorum. Telefonumu değiştirmek istiyorum. Canım sıkıldı. Hiç kişiselleştiremiyorum. Satıp Note 5 almak istiyorum. Size sormak istedim.Sizce değer mi değiştirmeye?
Merhaba arkadaşlar. iPhone 6 64GB kullanıyorum. Telefonumu değiştirmek istiyorum. Canım sıkıldı. Hiç kişiselleştiremiyorum. Satıp Note 5 almak istiyorum. Size sormak istedim.Sizce değer mi değiştirmeye?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Ekim 2015 #2 Kişiselleştirmekten kastınız ne? Açıkçası iOS'tan Android'e geçip de memnun olan çok kişi yok.
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2015 #3 Android deneyimini şuan piyasada en iyi şekilde sunan Note 5'e geçilir fakat iOS performansını kesinlikle vermez.
Android deneyimini şuan piyasada en iyi şekilde sunan Note 5'e geçilir fakat iOS performansını kesinlikle vermez.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.699 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2015 #4 NOTE 5 daha iyi bir telefon geçiş yapabilirsiniz. Yalnız elinizdeki telefon gayet güzel bir telefon, geçiş yapacak bir durum göremedim.
NOTE 5 daha iyi bir telefon geçiş yapabilirsiniz. Yalnız elinizdeki telefon gayet güzel bir telefon, geçiş yapacak bir durum göremedim.
faruk Hectopat Katılım 10 Ekim 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #5 Note 5 telefonu bence şuan en iyi telefon benim fikrim yani sorunsuz gözün kapalı tercih et derim