Yeni gelen güncellemeyle iPhone 6'nın Discord'a desteği kesilmiş diye duydum. Peki başka bir yolu var mı Discord'u açabilmenin? Jailbreak gibi.
Hayır kesilmedi.
iPhone 6 sürümlerini kullanan herkeste Discord çöküyor ve diğer konularda kesildi diyorlar.
iPhone 6 sürümlerini kullanan herkeste Discord çöküyor ve diğer konularda kesildi diyorlar.
Arkadaşlar sorun düzelmiştir 157.0 güncellemesini yükleyerek kullanmaya devam edebilirsiniz.Hocam benim de telefonum iPhone 5S onda da anlamsız bir şekilde çöküyor Discord. Bunun bir bug olduğunu düşünüyorum. Eğer desteği kesilseydi App Store'de yazardı iOS 13.0 ve üstü istiyor diye.
Bug değil hocam.Hocam benim de telefonum iPhone 5S onda da anlamsız bir şekilde çöküyor Discord. Bunun bir bug olduğunu düşünüyorum. Eğer desteği kesilseydi App Store'de yazardı iOS 13.0 ve üstü istiyor diye.
Bug değil hocam.
Kesilen uygulamalar ilk olarak o şekilde desteği kesilir sonra güncelleme ile iOS sürümü için kökten kaldırılır.
Tamam şuanlık bug olarak kabul edilebilir lakin ileriki sürümlerde destek kesilme ihtimali oldukça yüksek.Yahu bug bu. Ayrıca bu sorun giderildi elimde iPhone 5S ve 6 var ikisi çöküyordu güncelleme geldi 3 4 gün önce güncelleme yapınca bu bug gitti artık açılıyor
Bunlarda esesler
yüksek ihtimalle nisan-mayıs arası desteği kesilirTamam şuanlık bug olarak kabul edilebilir lakin ileriki sürümlerde destek kesilme ihtimali oldukça yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.