iPhone 6'da YouTube nasıl çalıştırılır?

beytullah25

Centipat
Daha fazla  
Bana eski cihaz olan iPhone 6'yı verdiler. YouTube yükledim iyi video izleniyordu birden güncelleme hatası vermeye başladı. Bunu nasıl çözerim?

Benim de eski tabletimde Youtube açılmıyor. Açtığım zaman güncellememi istiyor, oysa uygulamanın güncellemesini kaldırıp eski hâliyle girdiğim zaman gayet iyi oynatıyor videoları. 1 gün sonrasında yeniden güncelleme vermemi isteyip hata vermeye devam ediyor. Bu yüzden Google üzerinden Youtube'u açıp internet hâlini kullanıyorum ben. Bence daha avantajlı oluyor çünkü videolarda ara reklam girmiyor internetten kullandığında. Sadece açılırkenki reklamlar oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki IOS 10 olarak anlatılan işlemi yapın, sürüm olarak ama gireceğiniz değer videodaki yerine şu olsun; 19.44.4

Hatanın fotoğrafını atar mısın?

Yapıyorum 1 giriyor kapatınca youtube logosunda kalıyor sonrada atıyor sorunun çözümünü biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…