iPhone 6'nın fiyatı düşecek mi?

mehmetergok

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 3 Yeni iPhone modeli Türkiye'de satışa sunulacak. Sunulduğu zamandan itibaren iphone 6'da düşüş olacak mı acaba? Olacaksa ne kadara kadar düşebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmayabilir. Güncelleme desteği kesildi diye biliyorum ama, sonuçta bir iOS kullanıcısı değilim. Buradan yola çıkıyorum.

Apple cihazların genelde fiyatlarının pek düştüğü görülmüyor ve iPhone 6 artık güncel bir cihaz değil.

Şu anki durumda pek düşeceğini sanmam.

Her iki ülke arasındaki gerilim gittikçe artıyor.

Yani eski modellerde bile uçuk derecede artışlar meydana gelebilir bence, belli olmaz...

Düşse de düşmese de yeni Iphone alacaksan eğer kesinlikle 6s'ten aşağı bir model alma.

Niye alınmıyormuş iphone 6 biri bana bunu açıklayabilir mi ?
İşte sizin gibi kafatasının içinde sefer tası olduğundan bizi avrupa birliğine almıyorlar.

İşte sizin gibi kafatasının içinde sefer tası olduğundan bizi avrupa birliğine almıyorlar.
Bu fiyata çöp performans, çöp kamera, çöp batarya, çöp ekran yüzünden alınmaz.

Bir kaç sene içinde güncelleme desteği kesilecek onu geçtim performans olarak gerçekten 6s le arasında gözle görülür farklar var. Ben 6s plus kullanıyorum ve geçtiğimiz günlerde servise gönderdim o sırada da 6 kullandım ve arada ki farkı bizzat kullanarak gördüm. En basitinden şarjı gerçekten çok ama çok yetersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…