iPhone 6Plus ve 7Plus nasıl birbirine klonlanır?

Arda_Animations

Hectopat
Daha fazla  
Önceden yapabildiğimi düşünmüştüm. Becerememişim . WhatsApp konuşmalarını, fotoğrafları, ICloud'u klonlamam lazım. Nasıl yapabilirim? SIM kart olayını nasıl yapabileceğimi hiç bilmiyorum. Sanırım bir telefoncuda hallederim onu 5 dakikada.

Geçeceğin iPhone kurulum sayfasında ise direk alttan bildirim gelmesi lazım transfer için.

Ayarlara gir üstte iCloud var ona bas iClouda gir orada seçenekler var kişiler fotoğraflar vs onları seç kendisi yedekler. Sonra Apple kimliğini diger telefona gir otomatik indircek.

Fotoğraflar 27GB olduğu için iCloud almıyor . Onu USB ile hallederim. Peki telefon numaraları ,whatsApp vb. geliyor mu?

Telefon numaralarını iClouda yedekle gelir.

Tamamdır hocam. 2 telefonda da yedekleme kapalıymış. Aktifleştirdim. Bu hafta içinde artık klonlarım. Telefon numarasının olduğu SIM kartı nasıl algılar telefon hocam? Taktığım anda çalışır mı?
@ReloadingData hocam gerekli saklama alanı yok diyor .

Kurulmamış iPhone’u kurarken böyle bir ekran geliyor olması lazım. Burada doğrudan iPhone’dan aktara basıp yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…