iPhone 6S 16 GB vs GM 20 Pro

Çok pişman olursunuz hocam. 16 GB hafıza size yetmez. 6S bu dönemde alınmaz zaten uygulama desteği sıkıntı yaratabilir. Hiç önermem.
16 GB konusan da haklısınız ama uygulama desteği konusunda haksızsınız. Hala güncel bir cihaz. İşlemci olarak da GM 20 Pro'nun bir tık üstü. Stabilite olarak baya bir üstü ama işte 16GB olması cihazı bitiriyor ama 64 GB olsa kamera, işlemci ve stabilite olarak GM 20 Pro'yu tokatlar.

16 GB konusan da haklısınız ama uygulama desteği konusunda haksızsınız. Hala güncel bir cihaz. İşlemci olarak da GM 20 Pro'nun bir tık üstü. Stabilite olarak bayağı bir üstü ama işte 16 GB olması cihazı bitiriyor ama 64 GB olsa kamera, işlemci ve stabilite olarak GM 20 Pro'yu tokatlar.

Stabilite olarak bayağı bir üstü demenize katılmıyorum hocam.
iOS çok kaliteli tamam ama saf Android'de fazlasıyla stabildir.
Orada uçurum bir fark olmaz.
Kamera anlamında da emin değilim, kameralardan pek anlamasam bile orada da uçurum fark olacağını sanmıyorum.

Şu anda güncelleme alıyor mu bilmiyorum ama güncelleme desteği kesildikten sonra yavaş yavaş sıkıntı yaratmaya başlar.
Eski bir cihaz aldırtacak kadar fark yok yani (iPhone 7 olsa neyse)

Batarya, ufs 2.1, hızlı şarj, ekran ve güncellik bakımından GM 20 Pro daha iyi bence değiştirmeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı