iPhone 6S 32 GB hala alınabilir mi?

CJ Dikkat

Hectopat
Android sıktı artık. iOS ve iPhone kullanmak çok istiyorum. Şimdi biri çıkıp diyecek ki bu fiyatlarda da daha iyi Android var. Yok kardeşim, ben iPhone alacağım. 2. el bir arkadaşımdan alacağım. Alınır mı alınmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çöp artık, Xiaomi'ler varken hele.

Alınır. Ben A70'den geçtim memnunum. Saçma sapan sorunlar çıkartmıyor. Kısacası, çok daha fazla stabil. 5S'e bile kaç sene destek geldi, 6'ya bıraktılar ama 6S'e hızlı bırakmazlar diye düşünüyorum. Yani 5S gibi devamı gelir fikrimce. Gelmezse de olur, bir telefonu ömür boyu kullanmayacağız ya sonuçta.
Çöp artık, Xiaomi'ler varken hele.
Aynen, görüyoruz valla. Trump'ın dudağından çıkacak 1 cümle ile destekleri kesiliyor Çin merkezli telefonların.

Apple yapmıyor mu?

Ne Xiaomi aşkıymış bizim milletimizde ben anlamadım gitti tamam eyvallah donanım olarak yüksek yapıyor çünkü ios işletim sistemi gibi stabil olmuyor yani android'te mecbur. Bunca zaman iPhone kullandım şimdi Galaxy A50 var ama gönlüm hala iphone'dan yana şu durumlar düzelsin tekrar geçmeyi düşünüyorum.

Biraz daha bekleyip, iPhone SE2 modeline bakın derim, ama siz bilirsiniz.

Hem o marka Xiaomi değil Huawei.

Gayet güzel alınır. Yazılım güncellemesi almasa bile o telefonlar gayet hızlı, stabil çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…