iPhone 6S 32GB ~ iPhone 7 Plus 128GB

57'Alay

Megapat
Daha fazla  
2017 başlangıcından beri kullanmış olduğum 6S'i satıp ikinci el 7 Plus düşünüyorum aralarında cok fark olur mu mesala şuan bir satıcadan 6S ' +1500 TL' verip alabilme gücüm var. Sizce mantıklı mı yapıyorum ?

i7' beni etkileyen kamera portre modu hafızasının daha iyi ve ekran büyüklüğü olması.

Sıfır alabilirim Turcellden 2500 TL ön ödeme verip 2000 lira 12 ayda 300 TL faiz 2300 TL'ye denk geliyor aylık ödeme 273 TL + fatura 373 TL böyle mantıksız geliyor bana. Tek seferde 1500 verip kurtulmak daha mi iyi olur, alacağımız ikinci el de 6 aylık Jetblack 128 GB 18 ay garantisi mevcut. Carfursadan alınmış öyle, ne yapmalı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
7 Plus performans, donanım, batarya, ekran ve kamera noktasında daha iyi olsa da geçmeni gerektirecek bir durum göremiyorum. Geçmen gereken model 8 Plus bana göre. Fiyatları aşırı derecede pahalı, 6S ile devam et derim.

Katılıyorum. 128 GB bir 7 modeli alacağınıza bunun yerine bu bütçeyle 8 Plus cihazın daha düşük kapasiteli bir modelini araştırsanız daha iyi olur. Cihazınızı güncel modellerde tutmak daha yararlı olur bu tip değişimlerde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı