iPhone 6S alınır mı?

iPhone 6'nın desteği 3 yıl önce kesilmesine rağmen hala uygulamalar güncelleme alıyor hocam, bir sonraki sene güncellemeleri kesecek uygulamalar ne? Galiba daha önce hiç iPhone kullanmamamışsınız. Güçlendirilmiş batarya alırsa 1 günü falan bile rahat çıkartabilir. Vede güncelleme desteğinin kesilmesi en az bir 2-3 yıl hiçbir sıkıntı çıkartmicaktır çünkü şu anda en yüksek iOS sürümünde sayılır.(iOS 16 çıktı biliyorum)
İphone 6 IOS 12.5.3 sürümünde kaldı.Güncelleme konusunda her uygulama güncelleme alıyor mu?Evet her uygulamanın desteği kesilmedi mesela Zoom.IOS 8 üstünü destekliyor.Ama mesela çoğu Google uygulaması desteği kesti.Mesela Google'nin kendi uygulaması en son baktığımda IOS 14 üstünü destekliyordu.

iPhone 6 iOS 12.5.6 sürümünü daha yeni aldı hocam, Google'a ne gerek var Safari varken? Ve evet desteği kesen uygulamalar var ama ben günlük kullanımda kullanılan uygulamalardan bahsediyorum, Instagram gibi, YouTube'un desteği daha 2-3 gün önce kesildi. Bu biraz üzücü oldu.

iPhone 6 iOS 12.5.3 sürümünde kaldı. Güncelleme konusunda her uygulama güncelleme alıyor mu? Evet her uygulamanın desteği kesilmedi mesela Zoom. iOS 8 üstünü destekliyor. Ama mesela çoğu Google uygulaması desteği kesti. Mesela Google'nin kendi uygulaması en son baktığımda iOS 14 üstünü destekliyordu.

iPhone 6 iOS 12.5.6 sürümünü daha yeni aldı hocam, Google'a ne gerek var Safari varken? Ve evet desteği kesen uygulamalar var ama ben günlük kullanımda kullanılan uygulamalardan bahsediyorum, Instagram gibi, YouTube'un desteği daha 2-3 gün önce kesildi. Bu biraz üzücü oldu.
Sonuçta kesilmeye başlandı.Ayrıca IOS 12.5.6 güvenlik için getirildi.Bu konuda Apple'ı takdir ediyorum ama sonuçta destek kesilecek.3 sene olmaz 4 sene olur.Konu sahibi arkadaş 2-3 sene kullanacaksa ve ucuza bulursa alabilir.Ama 3-4 seneden fazla kullanacaksa alınmaz.

Sonuçta kesilmeye başlandı. Ayrıca iOS 12.5.6 güvenlik için getirildi. Bu konuda Apple'ı takdir ediyorum ama sonuçta destek kesilecek. 3 sene olmaz 4 sene olur. Konu sahibi arkadaş 2-3 sene kullanacaksa ve ucuza bulursa alabilir. Ama 3-4 seneden fazla kullanacaksa alınmaz.

Bu konuda haklısınız hocam, ve de iOS 12.5.6 güvenlik için getirilse bile arada 5.4 5.5 falanda vardı onlar için söyledim ben. (Şimdi fark ettim de hayatımda yaptığım en elit tartışma bu olabilir hocam :D)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı