iPhone 6S alınır mı?

İphone 6 IOS 12.5.3 sürümünde kaldı.Güncelleme konusunda her uygulama güncelleme alıyor mu?Evet her uygulamanın desteği kesilmedi mesela Zoom.IOS 8 üstünü destekliyor.Ama mesela çoğu Google uygulaması desteği kesti.Mesela Google'nin kendi uygulaması en son baktığımda IOS 14 üstünü destekliyordu.

iPhone 6 iOS 12.5.6 sürümünü daha yeni aldı hocam, Google'a ne gerek var Safari varken? Ve evet desteği kesen uygulamalar var ama ben günlük kullanımda kullanılan uygulamalardan bahsediyorum, Instagram gibi, YouTube'un desteği daha 2-3 gün önce kesildi. Bu biraz üzücü oldu.

Sonuçta kesilmeye başlandı.Ayrıca IOS 12.5.6 güvenlik için getirildi.Bu konuda Apple'ı takdir ediyorum ama sonuçta destek kesilecek.3 sene olmaz 4 sene olur.Konu sahibi arkadaş 2-3 sene kullanacaksa ve ucuza bulursa alabilir.Ama 3-4 seneden fazla kullanacaksa alınmaz.

Bu konuda haklısınız hocam, ve de iOS 12.5.6 güvenlik için getirilse bile arada 5.4 5.5 falanda vardı onlar için söyledim ben. (Şimdi fark ettim de hayatımda yaptığım en elit tartışma bu olabilir hocam )

Bu konuda haklısınız hocam, ve de iOS 12.5.6 güvenlik için getirilse bile arada 5.4 5.5 falanda vardı onlar için söyledim ben. (Şimdi fark ettim de hayatımda yaptığım en elit tartışma bu olabilir hocam )
Apple'ı bu konuda takdir ediyorum.Burada evet hayatımda yaptığım en elit tartışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…