iPhone 6S alınır mı?

Merhaba iphone 6S bana göre çok eskidi şuan bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama uzun ömürlü f/p telefon istiyorsanız redmi note 11 pro öneririm hafıza olarak 128 gb seçmeniz çok yararlı olur bana göre
Android kesinlikle düşünmüyorum.

Alınmaz. Bütçe nedir?
Pek bütçem yok aslinda 5000 TL üstüne çıkmayı pek istemiyorum sadece belirttiğim özelliklerde bir cihaz alsam yeterli olur benim için.

Yenlienmiş telefonlardan uzak durun. Kumar gibi bir şey. 2. elde de iyi bir cihaz bulsanız bile 1 yıl sonra neresinin bozulacağı belli değil.
1 yıl Teknosa garantili olduğu için yakınlık duyuyordum açıkçası ama çok riskliyse almaya değmez.

Cevaplar için hepinize teşekkür ederim, teker teker dönüş yapamadım kusuruma bakmayın.

1 yıl Teknosa garantili olduğu için yakınlık duyuyordum
Arkadaşım Vodafone garantili yenilenmiş iPhone 7 almıştı. Telefon 2 ay sonra Hakk'a yürüdü. Telefoncuya götürdüğünde ise telefoncunun söylediğine göre Vodafone'un yenilemeyi yaptırdığı firma, kalitesi düşük yan sanayi ürünler kullanmış. Telefoncu telefonu çalışacak hale getirdi ama 1 ay sonra tamamen Allah'ına kavuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…