iPhone 6S alınır mı?

Daha fazla konuşmayacağım. Bunun neyini açıklayayım. Kamera, güncellik,performans, olarak üstün.
Güncellik mi? Güldürme insanı. J6 2018 mayıs çıkışlı, 6S 2016 çıkışlı.
Kamera olarak ise yanyana koymadan konuşma derim. J6 daha üstün.
Performans olarak üstün ama oyunlarda üstün. Cihazı açarken, uygulamaları açarken falan J6 gene üstün. Eee ekran ve batarya da üstün zaten. Ne kaldı ki geriye. Sen ve senin gibi iphone fanboyları çok gıcığıma gidiyor. Sen git 3200TL'ye al. Günde 2-3 kez şarj et. Ufacık ekranda görebilmek için gözünü kör et. Sonra da Iphone'um var diye gez.

Senin gibi teknoloji cahili ve kendi sahip olduğunu öven insanlara gerçekten anlam veremiyorum. Ben Iphone fanboyu olsam S7 kullanmam. Hayatımda hiç Apple marka bir ürün bile kullanmadım. Siz anca kendinizi avutun J6'nız ile. Küçümsemek için demiyorum ama J6 ile 6S yan yana gelmesi bile üzücü.

Soru basit J6 mı daha iyi 6S mi ? J6 daha uygun fiyatlı olabilir f/p oranı 6S'e göre daha yüksek olabilir. Ama emin olun bunlar daha iyi olduğu anlamına gelmez.

Bu arada 2-3 kez şarj olayını da bir kısım kitle diline dolamış. Normal kullanımda bir gün çıkaracak bir telefon. Hadi 1.5-2 kez deseniz biraz hak vereceğim ama bu kadar da yapmayın.

Birde yok uygulama açılışı hızlı falan demişsiniz. Rakip Apple telefonlar genelde bir miktar önde olurken J6 nasıl oluyor da 6S'ten hızlı oluyor anlamış değilim.

Güncelliği telefonların çıkış tarihine göre değerlendiren birini de ilk defa gördüm. J6 alsa alsa bir sistem güncellemesi alır. Benim kastetmek istediğim buydu. Siz sonuçların J6'nın lehine olması için bütün imkânları kullanıyor ve aynı değerlendirilmemesi gereken teknik verileri karşılaştırıyorsunuz.

Şuan bilgim dahilinde sadece J6 ile kıyasını bildiğim için bunları söylüyorum.
A6+, J8, J6+, J7 Pro gibi modeller de işlemci dışında çoğu konuda geçiyor. Ben arkadaşımdan biliyorum. Günde 3 kez şarj ediyor. Ve pubg gibi oyunlarda ısınma sorunu yaratıyor. Bana göre bir cihaz ısınıyorsa zaten istediği kadar güncelleme ve destek alsın, hatta dünyanın en iyi telefonu olsun. Genede ısındığı anda biter.
Bunları önce internette izleyerek, sonra da bizzat kendim deneyimleyerek hızlı uygulama açışı vs. söylüyorum. Bu arada fan boy olayı için kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…