iPhone 6S animasyonları yavaş

ali.soysall

Hectopat
Daha fazla  
Bir yakınımdan 2 gün önce iPhone 6S 32 GB aldım. Bugün fark ettim ki telefon arayüz geçişlerinde, herhangi bir sekmeyi aşağı kaydırırken (Instagram gibi) tam akıcı değil de hafif takılarak geçiyor gibi hissediyorum. Bu cihazda iOS 14.2 yüklü. Daha önce iOS 12 kurulu iPhone 6 kullanıyordum ve hiç böyle bir sorun yoktu, yağ gibi akıyordu. Videoda belli oluyor sanırım.

Ben takılmayı pek algılayamadım galiba. Ama istersen yazılımını tekrardan kurup aynı şeyleri tekrar deneyebilirsin. Ek olarak cihazın daha hızlı olmasını istiyorsan geçiş animasyonlarını ve saydamlaştırma efektini kapatabilirsin. Daha hızlandığı kesin.

iTunes üzerinden sıfırlanıp tekrar kurulum yapılmasını öneriyorum.

Değil.

Alt panelin açılış hızına bakar mısınız? Eğer donanımsal bir yavaşlama olsa alt panel de o kadar hızlı açılmazdı.

Ben de yıllarca 5S kullandım aynı durum bir yerden sonra bende de oldu.

iTunes üzerinden sıfırlanıp tekrar kurulum yapılmasını öneriyorum.

Değil.

Alt panelin açılış hızına bakar mısınız? Eğer donanımsal bir yavaşlama olsa alt panel de o kadar hızlı açılmazdı.
Bana kalırsa buradaki sorun ekran ile alakalı. Denetim masası normal açılırken ana sayfada geçişler yavaş oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı