3 346264 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 7 Eylül 2021 #1 Selamlar, ben bir süredir anımsatıcı uygulaması arıyorum ama bulamıyorum. Ücretsiz anımsatıcı uygulaması var mı önerebileceğiniz? Teşekkürler.
Selamlar, ben bir süredir anımsatıcı uygulaması arıyorum ama bulamıyorum. Ücretsiz anımsatıcı uygulaması var mı önerebileceğiniz? Teşekkürler.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 7 Eylül 2021 #2 Siri'ye söylediğiniz zaman takvime kurup anımsatıyor olması gerekiyor. Bir deneyin.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 7 Eylül 2021 #3 Kendi uygulamasında ne tür bir eksiklik görüyorsunuz? Aslında ücretsiz olarak kullanılabilecek en iyi uygulama bu.
Kendi uygulamasında ne tür bir eksiklik görüyorsunuz? Aslında ücretsiz olarak kullanılabilecek en iyi uygulama bu.
3 346264 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 7 Eylül 2021 #4 Krmdmrz dedi: Siri'ye söylediğiniz zaman takvime kurup anımsatıyor olması gerekiyor. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... tesekkürler Taptic dedi: Eki Görüntüle 1160262 Kendi uygulamasında ne tür bir eksiklik görüyorsunuz? Aslında ücretsiz olarak kullanılabilecek en iyi uygulama bu. Genişletmek için tıkla... beceremedim diyelim
Krmdmrz dedi: Siri'ye söylediğiniz zaman takvime kurup anımsatıyor olması gerekiyor. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... tesekkürler Taptic dedi: Eki Görüntüle 1160262 Kendi uygulamasında ne tür bir eksiklik görüyorsunuz? Aslında ücretsiz olarak kullanılabilecek en iyi uygulama bu. Genişletmek için tıkla... beceremedim diyelim