IPhone 6S AppStore'dan uygulama inmiyor

Omer.BRN

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Xeon E3 1220 V3
E.Kart: Gigabyte Z97X Gaming 3
A.Kart: Zotac Mini GTX 1060 (6GB)
Bellek: 4x2 8GB DDR3 1600mHZ
H.Disk: 160GB Seagate HDD
S.Disk: 240GB Samsung 850

2.(Laptop)
HP 255 G8
İşlemci: Ryzen 5 5500U
E.Çipi: Vega 7
S.Disk: 240GB
Bellek: 8GB DDR4 (8x1 3200mHz)
Selamlar. Bir kaç saat önce 500 TL'ye iPhone 6S satın aldım. İmei'si deaktif edilmiş, en azından yazılımla bu hale getirilmiş bir cihaz. Tablet gibi kullanmak için aldım zaten. Her neyse, AppStore'a giriyorum ilk başta iCloud istedi. iCloud oluşturup giriş yaptım. Peşine AppleID girmemi istedi, onu da oluşturup girdim. Şimdi de iTunes store'a giriş yapman gerekli diyor. Fakat iTunes'a giriş yapınca kendi çıkış yapıp beni AppStore'a atıyor. Bu zamana kadar iPhone'a düşman biriydim, ucuza bulunca kendi cihazımın yanına alıp deneyeyim övüldüğü kadar var mı merak ettim. İlk kez Apple cihaz kullanıyorum ve daha ilk dakikadan sorun yaşamak canımı sıktı. Ne yapabilirim sizce ?

Ülke Arnavutluk, dil yarı Fransızca yarı İngilizce yarı Türkçe gözüküyor. İmei'yi sorguladığımda iPhone 6S ithalat yoluyla kaydedilen imei olarak gözüküyor. Kafam karıştı iyice. Satan arkadaşta parmak izi kullanmayın ve sakın sıfırlamayın dedi. Çalıntı telefon mu aldım yoksa ?

Son düzenleme:
Merhaba, evet, iCloud kilidi kaldırma işleminden sonra çoğu yöntemde App Store kullanılamaz hale gelir. Ayrıca telefonu sıfırlarsanız yapılan değişiklikler eski haline döner. Yani büyük ihtimalle pazardan aldığınız iPhone ya çalıntı ya da içine önceden konulan iCloud hesabı unutulmuş.

Teşekkür ederim aydınlattığınız için. Başım belaya girmeden bu cihazdan kurtulmalıyım. 500 TL'yle atlattığımıza şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…