A Aakın Hectopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar, telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum. Zorlu Center'da var, telefonumun garantisi de mevcut. Batarya değişikliği yaparlar mı? Yaparlarsa da verdiğim gün telefonumu alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2018
Arkadaşlar, telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum. Zorlu Center'da var, telefonumun garantisi de mevcut. Batarya değişikliği yaparlar mı? Yaparlarsa da verdiğim gün telefonumu alabilir miyim?
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #2 Eğer fabrikasyon hatası varsa ücretsiz, yoksa 129TL’ye değiştiriyorlar.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 22 Temmuz 2018 #3 Aakın dedi: Arkadaşlar, telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum. Zorlu Center'da var, telefonumun garantisi de mevcut. Batarya değişikliği yaparlar mı? Yaparlarsa da verdiğim gün telefonumu alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Apple'ın garanti anlayışı hoşuma gidiyor. Sizin hatanız değilse batarya ölü ise kendileri değiştirir fakat sizin hatanız ise ücret karşılığında değiştiriyorlar diye biliyorum.
Aakın dedi: Arkadaşlar, telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum. Zorlu Center'da var, telefonumun garantisi de mevcut. Batarya değişikliği yaparlar mı? Yaparlarsa da verdiğim gün telefonumu alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Apple'ın garanti anlayışı hoşuma gidiyor. Sizin hatanız değilse batarya ölü ise kendileri değiştirir fakat sizin hatanız ise ücret karşılığında değiştiriyorlar diye biliyorum.
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #4 Şarjım hızlı bitiyor diyerek gönderin, büyük ihtimalle telefon değişimi yaparlar.