iPhone 6S Batarya Değişimi

Berktuğ Arıkan

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
30 aydır iPhone 6S kullanıyorum. Bu sene mayıstan beri orijinal olmayan batarya kullanıyorum. Telefon servise gitti geldi parayla da değiştirmediler ekranın yanında camında ufak bir çatlak var diye galiba bilmiyorum. Yan sanayi bataryadan memnun değilim ama o sıra değiştirmem gerekiyordu. Belli pil yüzdeleri altına düşünce kasmalar oluyor telefonu kullanamıyorum. Orijinal batarya almak istiyorum nasıl bulabilirim? Bu Apple teknik servis adını almış bazı şehirlerde bulunan telefonclarda orijinal bataryaları bulunur mu?
Bir diğer sorum da internette batarya ararken birkaç markanın 2750mAh gibi yüksek kapasiteli iPhone bataryaları olduğunu gördüm. Bunları kullanan bilgisi olan var mı? Önceliğim tabi ki orijinal almak ama İstanbul’daki servisi hariç orijinal batarya bulamayacağımı duymuştum bir keresinde. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parasıyla neden değiştirmediler onu anlamadım. Batarya stoğu bitebiliyor. Telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz stok hakkında. Bulunduğun şehirde Gürgençler servisi varsa ordan işlemini yaptırabilirsin. 2 hafta önce garantisi devam eden 6S'in pili ücretsiz değiştirildi ve performansından memnunum. Aynı şekilde Gürgençlerden bir arkadaşım garantisi bitmiş telefonu için ücret vererek değişimini yaptırdı.

Parasıyla neden değiştirmediler onu anlamadım. Batarya stoğu bitebiliyor. Telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz stok hakkında. Bulunduğun şehirde Gürgençler servisi varsa ordan işlemini yaptırabilirsin. 2 hafta önce garantisi devam eden 6S'in pili ücretsiz değiştirildi ve performansından memnunum. Aynı şekilde Gürgençlerden bir arkadaşım garantisi bitmiş telefonu için ücret vererek değişimini yaptırdı.
Olay şöyle gelişti: garanti bitimine 2 hafta kala telefonumu gönderdim. Hoparlör, sessiz tuşu ve pil şikayetlerinden. Ekranın sağ altında cam kısmında bir çatlak var küçük. Kullanıcı hatası dediler ilk başta sonrasın da ise telefona yetkisiz müdahale yaptırdığımı iddia ettiler. Ama kesinlikle bir yere vermedim ve ilk defa telefonu servise gönderiyordum. Faturaları vs babamın üstüne olduğu için uğraşmak istemedi bana kalsa ben şikayetçi olacaktım.
Not: pil değişimini yaptıktan sonra ekranın orta bölümlerinde 4-5 uygulama simgesi büyüklüğü kısmına denk geliyor aşağı yukarı 3D touch kullanamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı