Berktuğ Arıkan
Hectopat
Daha fazla
30 aydır iPhone 6S kullanıyorum. Bu sene mayıstan beri orijinal olmayan batarya kullanıyorum. Telefon servise gitti geldi parayla da değiştirmediler ekranın yanında camında ufak bir çatlak var diye galiba bilmiyorum. Yan sanayi bataryadan memnun değilim ama o sıra değiştirmem gerekiyordu. Belli pil yüzdeleri altına düşünce kasmalar oluyor telefonu kullanamıyorum. Orijinal batarya almak istiyorum nasıl bulabilirim? Bu Apple teknik servis adını almış bazı şehirlerde bulunan telefonclarda orijinal bataryaları bulunur mu?
Bir diğer sorum da internette batarya ararken birkaç markanın 2750mAh gibi yüksek kapasiteli iPhone bataryaları olduğunu gördüm. Bunları kullanan bilgisi olan var mı? Önceliğim tabi ki orijinal almak ama İstanbul’daki servisi hariç orijinal batarya bulamayacağımı duymuştum bir keresinde. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi Sosyal'ler.
Bir diğer sorum da internette batarya ararken birkaç markanın 2750mAh gibi yüksek kapasiteli iPhone bataryaları olduğunu gördüm. Bunları kullanan bilgisi olan var mı? Önceliğim tabi ki orijinal almak ama İstanbul’daki servisi hariç orijinal batarya bulamayacağımı duymuştum bir keresinde. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi Sosyal'ler.
Son düzenleyen: Moderatör: