iPhone 6S batarya önerisi

ismaillwq

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Amatör Boksör
Telefonum olan iPhone 6S için batarya değiştireceğim fakat ne alsam kararsız kaldım. Deji markasının bataryalrından almak istiyorum sizin önerilerinize açığım.

Yan sanayi olarak Deji herkes de onu söylüyor zaten.

abi phone 14 çıktı biz hala iphone 6'dan gidiyoruz arkadaş (ama apple'da işi biliyor, 2015'de çıkan telefon hala taş gibi bir de telefonun hızını düşürmeseler belki daha da iyi olabilir)

Orjinal çok pahalı Deji düşünüyorum kullannanlardan görüşlerini almak istedim

Deneyen ve kullanan kişilerde tecrübelerini yazarlarsa sevinirim.
Kendin takacaksan evet Deji bu konuda fiyat olarak çok uygun kalıyor.
Deji 1-1,5 yıl güzel götürür 2 sene sonunda ölmeye başlar. Sağlıkta hep %100 görünüyor bu arada bilgin olsun. Kullanım ile anlıyorsun sağlık işini.

Kendin takacaksan evet Deji bu konuda fiyat olarak çok uygun kalıyor.
Deji 1-1, 5 yıl güzel götürür 2 sene sonunda ölmeye başlar. Sağlıkta hep %100 görünüyor bu arada bilgin olsun. Kullanım ile anlıyorsun sağlık işini.

Çok teşekkürler bu bilgilendirme için Deji alıyorum. Telefona kendim takacağım. Bu işlere biraz elim yatkın. Home tuşunu da birlikte değiştireceğim.

Yan sanayi olarak Deji herkes de onu söylüyor zaten.

abi phone 14 çıktı biz hala iphone 6'dan gidiyoruz arkadaş (ama apple'da işi biliyor, 2015'de çıkan telefon hala taş gibi bir de telefonun hızını düşürmeseler belki daha da iyi olabilir)
iOS 15'e kadar bayağı hızlı bir telefondu aslında 6s. Ama 15 ile birlikte rezil kepaze oldu telefon maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı