Merhaba arkadaşlar telefonum bir kere %25 iken kapandı açtım şarja taktım. Bugün ise telefonu açtım. %42 iken bir anda kapandı. Telefonu açtım %10 şarj. Önceden %100 olmadan çekmiştim bir iki defa o yüzden olabilir. Pil sağlığı %88 ne yapabilirim? Garantisi var Temmuz ayında bitiyor. Garantiye göndermek istesem neler yapmam lazım cihazda yedekleme falan? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yedeklemelerini yap, garantiye gönder. Batarya ömrünü bitirmiştir. Bataryayı garanti kapsamında değişiyor sanırım Apple. Şarjdan %100 olmadan çekmen bir sorun olmaz ki lityum bataryaları her zaman tam doldurmamak daha iyidir.
Garantiye gönderirseniz muhtemelen pil değişimi yaparlar. Bu kadar kısa sürede pilin bu kadar düşük performansa gelmesi çok enteresan. Yapabiliyorsanız yedekleme yapın. Normalde yedeklemeye gerek yoktur aslında sadece pil değiştirecekler. Garanti varsa pil değişimi isteyin mutlaka.
Ek olarak yeni nesil pillerin en uygun kullanımı pil bitmeden şarj etmek ve %100 olmasını beklemeden şarjdan almak. Bu şekilde öneriyorlar.
Garantiye gönderirseniz muhtemelen pil değişimi yaparlar. Bu kadar kısa sürede pilin bu kadar düşük performansa gelmesi çok enteresan. Yapabiliyorsanız yedekleme yapın. Normalde yedeklemeye gerek yoktur aslında sadece pil değiştirecekler. Garanti varsa pil değişimi isteyin mutlaka.
Ek olarak yeni nesil pillerin en uygun kullanımı pil bitmeden şarj etmek ve %100 olmasını beklemeden şarjdan almak. Bu şekilde öneriyorlar.
Merhaba arkadaşlar telefonum bir kere %25 iken kapandı açtım şarja taktım. Bugün ise telefonu açtım. %42 iken bir anda kapandı. Telefonu açtım %10 şarj. Önceden %100 olmadan çekmiştim bir iki defa o yüzden olabilir. Pil sağlığı %88 ne yapabilirim? Garantisi var Temmuz ayında bitiyor. Garantiye göndermek istesem neler yapmam lazım cihazda yedekleme falan? Yardımcı olursanız sevinirim.
Benzer sorunlar benim de başıma geldiği için ben de kendi 5s'imi geçtiğimiz pazartesi günü teslim ettim servise. Durduk yere şarjı olduğu halde kapanma sorunu, şarjın hızlı bitmesi gibi sorunlar başlamıştı. Restore veya güncelleme fayda etmediği için mecbur verdim servise. Eğer sizde de aynı durum mevcutsa verin bence servise.
Vermeden önce telefonun bir yedeğini iTunes ile alıp iPhone'umu Bul özelliğini kapatın. Ardından SIM kartı çıkarıp teslim edebilirsiniz. Teslim etmeden önce sıfırlamak isterseniz sıfırlayabilirsiniz fakat her türlü (Servis prosedürü nedeniyle) cihazı restore edeceklerini söyledikleri için gerek görmedim ben. Eğer ekran kilidiniz varsa şifresini de soruyorlar tabii.
Pil ömrünüz %88 normal bu durumlar. Cihazımın pil ömrü %78 oldu. Garanti kapsamında ise ,zaten garantisi devam ediyormuş, kendi servisine yollarsınız, batarya değişimi yaparlar büyük bir ihtimal. Bende de cihaz durduk yere kapanmıştı. Yedekleme yap derim.
Hayır, malesef seçemiyorsunuz. Fakat nelerin yedeklendiğini (Daha doğrusu yedeklenmediğini) buradan öğrenebilirsiniz: iOS aygıtlarının yedeklemeleri hakkında
Güç tasarrufuyla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum. IOS'un eski sürümlerinden birinde güç tüketimiyle ilgili sorun vardı. Eğer bu sürümde telefon uzun süre kullanıldıysa pil performansı çabuk tükenmiş olabilir. Ben 2. el 6S Plus modelini kullanmıştım bir süre. Aldığımda %94 civarındaydı pil sağlığı. 1 sene kadar kullandıktan sonra %90 civarına düştü. Sizdeki yeni cihaz sanırım %88 olması biraz enteresan. Yenilenmiş modellerden aldıysanız belki orijinal pil takılmamış olabilir.
Türkiye den aldım telefonu. Bilmiyorum. Ben telefonumun bataryasını ayda bir kapanana kadar kullanıp %100 olduğunda çekiyorum. Ondan olabilir mi? Yani ayda bir sıfırlıyorum bataryayı.
Güncel. Şu anda telefonumu %85 olunca çekiyorum. Lityum piller böyle şarj edilmesi gerekiyormuş doğru mu? Yedek alıp garantiye göndermeyi düşünüyorum.