Emrah Otlu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 153 Makaleler 2 Yer Adana, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #11 Tyler Deinsburg dedi: Niye senin özelliğin ne? Genişletmek için tıkla... Benim telefonumu 2 gün kullanamazsın o kadar kötü bir durumda ama bekliyoruz işte.
Tyler Deinsburg dedi: Niye senin özelliğin ne? Genişletmek için tıkla... Benim telefonumu 2 gün kullanamazsın o kadar kötü bir durumda ama bekliyoruz işte.
M Mstf.u 2 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #12 Uyurgezegeze dedi: Hocam telefonu çok kullanan biri olmasam neden Lg G4 alayım ki? O kadar para vereceğime daha düşük fiyatlı telefon alırım. Ben ilk başta Sony C4 almayı düşündüm fakat hep orta sınıf telefon kullanmaktan bıktım. O yüzden Iphone almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... mantıklı ama yani o da yeterli özelliği var. Çok kullanma değilde onemseme konusu. Ama benimde param olsa 6s alırdım.
Uyurgezegeze dedi: Hocam telefonu çok kullanan biri olmasam neden Lg G4 alayım ki? O kadar para vereceğime daha düşük fiyatlı telefon alırım. Ben ilk başta Sony C4 almayı düşündüm fakat hep orta sınıf telefon kullanmaktan bıktım. O yüzden Iphone almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... mantıklı ama yani o da yeterli özelliği var. Çok kullanma değilde onemseme konusu. Ama benimde param olsa 6s alırdım.
D deepdark0 Ziyaretçi 31 Ağustos 2015 #13 Yeni telefon alıyorsun bence bekle. Eğer bütçe çok fazla sorun olmaz ise beklemek iyi olur.
hucre on bir Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 474 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2015 #14 Bence beklenmeli.
Sualp_07 Megapat Katılım 10 Ekim 2013 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #15 6S i bence beklemelisin bende bekliyorum. Birde şöyle bir sorum var Türkiye ye ne zaman gelir?
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 4 Eylül 2015 #16 Sualp_07 dedi: 6S i bence beklemelisin bende bekliyorum. Birde şöyle bir sorum var Türkiye ye ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Evet. Bunu ben de merak ediyorum. Yeni telefonlar her ay çıkıyor neredeyse. Fakat Türkiye'ye gelmesi zaman alıyor.
Sualp_07 dedi: 6S i bence beklemelisin bende bekliyorum. Birde şöyle bir sorum var Türkiye ye ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Evet. Bunu ben de merak ediyorum. Yeni telefonlar her ay çıkıyor neredeyse. Fakat Türkiye'ye gelmesi zaman alıyor.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #17 Apple Store sayesinde fazla gecikmez. 1-2 hafta beklersin.
nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2015 #18 Türkiyeye sanırım 26 Eylül'de giriş yapacak, geçen sene iPhone 6'nın geliş tarihi ile aynı olacağı tahmin ediliyor yabancı kaynaklarda.
Türkiyeye sanırım 26 Eylül'de giriş yapacak, geçen sene iPhone 6'nın geliş tarihi ile aynı olacağı tahmin ediliyor yabancı kaynaklarda.