Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir iPhone 6S aldım. Genelde oyun tutkunuyum yalnız biraz sorunlarım oldu telefon hakkında. Modern Combat gibi FPS oyunlarında gayet akıcı oynuyorum fakat yarış oyunlarında ara sahnelerde az miktarda takılmalar oluyor. Benchmark yaptım, Antutu tüm sonuçlar süper. Yalnız 3D Garden ve diğer 3D için normalden daha düşük puan aldım. Diğer puanlar çok iyi güzel fakat 3D sonuçlarım normalden düşük. Restore ettim yine aynı yarışlarda kasmalar oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Telefon 4 günlük.
Recep Bey beni biraz bilgilendirirseniz bu konuda çok sevinirim.
Şu testlere ve oyunda ara ara kasmasına çok takılma bence. Oyunları, uygulamaları İOS'de telefona göre optimize edip yayınlıyorlar. Oyuna yeni gelmiş güncelleme ile belki optimizasyon bozulmuştur ve düzeltirler. Tabi benim ki sadece bir tahmin.
Takılmalar uygulama yüzünden yaşanıyor olabilir, 6S oyunlarda kolay kolay donmayan bir telefon. Benchmark skorları da her zaman aynı değerleri vermediği gibi attığın fotoda da benchmark değerleri 6S Plus modelinin gerisinde kalması olağan bir durum.