iPhone 6S '"diğer" 15 GB yer kaplıyor

iPhone 6S 32 GB telefonun yarısından fazlası diğer tarafından kullanılıyor. Telefonu sıfırlayacaktım, önemli fotoğrafları yedekleyemediğim için sıfırlayamadım. WhatsApp, Instagram ve YouTube gibi uygulamalara giremiyorum. Çoğu uygulamamı sildim ama her sildiğimde diğer ve sistem daha fazla yer kaplamaya başladı.
Telefon kitlendiği için rehbere zor giriyorum. Diğer forum sitelerinde bu sorunla karşılaşmama rağmen çare bulamadım.

Dosya Ekleri

• 20200813_151919.jpg
    369,6 KB · Görüntüleme: 220
Aynı problemi 1 haftadır yaşıyordum bu bugün çözdüm. Öncelikle telefonunda yapılmamış güncelleme var mı diye kontrol etmelisin. Eğer varsa iTunes üzerinden güncellemelerini yap. Güncelleme yapmak için 1GB'ye yakın alan olması gerekiyor. Alanı sağlamak için birkaç şey silmek zorunda kalacaksın fakat onun dışında hiçbir verini, dosyanı silme. Sen sildikçe "diğer" boş alanları doldurmaya devam edecek. Güncellemeyi yaptıktan sonra kademeli olarak diğer küçülmeye başlar. Güncelleme yapmadan önce bende yaklaşık 19, 50 GB büyüklüğündeydi şu an 5, 5 GB'ye kadar küçüldü. Fakat güncellemelerin tamamı kurulmuşsa yeni bir güncelleme gelene kadar beklemek zorundasın.

Denendi, onaylandı. 16 GB olan 6S telefonumun beni mahkum ettiği 2.5 GB alandan artık serbest 8 GB alana çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…