Heartsbane Hectopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 188 Çözümler 2 8 Şubat 2020 #1 Merhaba, iPhone 6S Home tuşunu değiştirdim. Vidaları tam sıkınca tuş basmıyor, az sıkınca gevşek bırakınca sağlam olmuyor sıkıntı çıkarıyor arada basmıyor ama kullanılabiliyor. Sorun nedir baktım baktım çözemedim önceki tuş da böyle değildi.
Merhaba, iPhone 6S Home tuşunu değiştirdim. Vidaları tam sıkınca tuş basmıyor, az sıkınca gevşek bırakınca sağlam olmuyor sıkıntı çıkarıyor arada basmıyor ama kullanılabiliyor. Sorun nedir baktım baktım çözemedim önceki tuş da böyle değildi.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Şubat 2020 #2 Yan sanayi parca mi takıldı cihaza?
Heartsbane Hectopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 188 Çözümler 2 9 Şubat 2020 #3 SaviorAngel™ dedi: Yan sanayi parca mi takıldı cihaza? Genişletmek için tıkla... İnternetten Aldim.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Şubat 2020 #4 Heartsbane dedi: İnternetten Aldim. Genişletmek için tıkla... Orijinal ise böyle bir sıkıntı olmaması gerekli, doğru taktığınızdan emin misiniz?
Heartsbane dedi: İnternetten Aldim. Genişletmek için tıkla... Orijinal ise böyle bir sıkıntı olmaması gerekli, doğru taktığınızdan emin misiniz?
Heartsbane Hectopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 188 Çözümler 2 9 Şubat 2020 #5 SaviorAngel™ dedi: Orijinal ise böyle bir sıkıntı olmaması gerekli, doğru taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet doğru taktığımdan eminim.
SaviorAngel™ dedi: Orijinal ise böyle bir sıkıntı olmaması gerekli, doğru taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet doğru taktığımdan eminim.