iPhone 6S için IMEI kaydı yaptırmaya değer mi?

ufoandaliens

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Elimde yurt dışından getirttiğim 6s var ama IMEI kaydı bugün itibariyle bitti, sizce 1000 TL verip IMEI kaydı yaptırmalı mıyım yoksa telefonu ikinci el olarak satıp üstüne para ekleyip 1600-1700 TL civarı sıfır Android telefon mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
IMEI kaydı bugün itibariyle bitti derken süresi falan mı? Benim de IMEI kayıtlı iPhone 6s var bir sefer kayıt yaptırmak yetiyor diye biliyorum.

IMEI kaydı bugün itibariyle bitti derken süresi falan mı? Benim de IMEI kayıtlı iPhone 6s var bir sefer kayıt yaptırmak yetiyor diye biliyorum.
Yeni kanun geldi Artık pasaport kaydı yapabiliyorsunuz.

Pardon ilk ülkeye giriş yaptığı itibariyle 1 sene kullanabiliyorsun ondan sonra IMEI kaydı yaptırman gerekiyor ben yaptırmamıştım beklemiştim şuan yaptırmam gerekiyor. Aynen 1 defa yaptırman yetiyor biliyorum yazım yanlış pardon.

Bence satın üstüne ekleyip Amiral gemisi telefon alın 6S artık esk

Evet ama ilk defa yaptıracağım için pasaportum yok galiba pasaport çıkartmak kayıt yaptırmak filan yeni uygulamalarla beraber 1000TL'ye geliyor herhalde.
Daha fazla olabilir bence Satıp telefon alın, Boşu boşuna o telefona masraf yapmayın.

Daha fazla olabilir bence Satıp telefon alın, Boşu boşuna o telefona masraf yapmayın.
6S çok güzel telefondur o fiyata alacağı amiral gemisi Androidler bile 6S'in yerini doldurmayabilir. En basit örnek 5-6k verip alınan Android cihazlarda bi Instagram hikayesi atıyosun görüntü leş. iOS güzel platform. Şöyle düşün satıp üstüne para ekleyip alacağın telefon seni memnun etmeyecek belki de ama halihazırda kullandığın 6S seni en az 2 sene daha götürecek ve daha az masraf yapmış olacaksın.

Dostum sen ciddi olamazsın, 6S'in şarjı 3-4 saat içerisinde bitiyor oyun oynayınca su gibi gidiyor. Güncel bir telefon değil artık herkes 7'yi bile almıyor 7S alıyor en düşük ayrıca İnstagram'da insanlar çok takılmaz gidip bir araştır derim G7 ve A70'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…