iPhone 6S için IMEI kaydı yaptırmaya değer mi?

7S mi varmış? 3-4 saat içerisinde biten cihazlar pil sağlığı azalmış cihazlar ama evet çok gitmiyor olabilir bataryası taş çatlasın 5 saat. Bu giderin yanında getiriler çok daha fazla. Ayrıca ayıptır sorması Instagram'da insanlar çok takılmaz derken bu nasıl bi söylemdir Hayır şey dersin anlarım ''Konu sahibi instagram kullanmıyor olabilir'' ama sizin söylediğiniz çok saçma bi cümle olmuş.

iPhone 7S alemsiniz.

Bence o telefonu sat. Yakında onunda güncelleme desteği bitecek. Bir android telefonu alırsan çok memnun olursun. Bak bende bir iPhone kullanıcısıyım. Eğer Apple'ın çok iyi olan ve güncelleme desteği 4 5 yıl sürsün istiyorsan 7000TL üzeri bir fiyat ödemen gerekiyor. Halbuki bu Android'te böyle değil. Android'li orta segment telefonlarda var.

Kimseye satamazsınız artık çünkü eskisi gibi değil kayıt yapan kişinin TC numarasına ait bir hatla kullanılabiliyor 31 mayıstan sonra bu değişilikliğe gidildi.
Kimse almaz o yüzden.
Bu arada kayıt ücreti 618 TL.

Bendeki J6'dan işlemci hariç her yönden düşük ve eski olan 6S'i bu kadar övdüğüne inanamıyorum.

Bendeki J6'dan işlemci hariç her yönden düşük ve eski olan 6S'i bu kadar övdüğüne inanamıyorum.

Adaşım kusura bakma ama ben bu düşüncenizden çok sıkıldım yahu. Yok CPU yok RAM bunlar ile hiçbir alakası yok olayın. Senin bahsettiğin J6'dan 3 kat hızlı çalışıyordur o 6S dediğin cihaz. S6-S7'den bile hızlı çalıyor değil J serisi...

İnternetten uygulama açma testlerini izleyebilirsin J6 fark atıyor.

Yine konu alakasız bir şekilde laf dalaşına dönüşmüş, arkadaşın belirttiği gibi kanun değişti eğer yakın akrabalarından birisi yakın zamanda ülkeye giriş yaptıysa onların adına kayıt yaptırıp sim kartını kaydı yapan kişinin üzerine geçirmen gerekiyor, senin belirttiğin gibi pasaport almak yeterli değil ülkeden çıkıp giriş yapman gerekiyor, ve sadece pasaport kaydı yapan kişinin adına kayıtlı olan hatlar ile kullanılabiliyor, mantıklı olan telefonu satmak.

J6 6S'den bu kanı ile iyi oluyormuş. Bizde Apple'ın kanısını sunalım. 'Az donanım çok iş.' Hatırlatmak istedim. Bu arada J6'yı 5S cihazlarla bile karşılaştırmam!

J6 6S'den bu kanı ile iyi oluyormuş. Bizde Apple'ın kanısını sunalım. 'Az donanım çok iş.' Hatırlatmak istedim. Bu arada J6'yı 5S cihazlarla bile karşılaştırmam!
Az donanım az iş işe Şu an Android cephesinin en iyi İşlemcisi Snapdragon 855 bir önceki nesil A11'in gerisinde.
Ram konusunda IOS'da fazla ram'e ihtiyaç yok.
Hafıza diyorsan 512 GB'a kadar seçeneğin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…