iPhone 6S ile Redmi Note 8 takas edilir mi?

Redmi Note 8 kullanıcısı olarak alışamayacağınıuzı söyleyebilirim. Kasar. Hemen satacağınızı düşünüyorum takas edersiniz. Tek artısı batarya olur ona da değmez.
Merakınız varsa sorabilirsiniz :).

Bir İphone kullanıcısı olarak geride kalan 6s’i kullanmayı bırakırdım. Ya alternatif olarak başka İphone’a geçerdim veya sizin gibi takas ederdim. Note 8 çok kötü bir telefon değil. Onu kullanın iradelik daha sonra üst segment bir telefona geçersiniz. 6S güncelleme almıyor artık. Bazı uygulamaları yakın zamanda kullanamayacaksınız. Ben yerinizde olsam geçerdim.

Oyun oynamıyorum. Günlük kullanım youtube, facebook, instagram gibi uygulamalar.
Günlük kullanım için ideal bir telefondur. Fakat takas yapmak yerine @Cenkkaraman hocamızın dediği gibi satıp üstüne biraz daha para koyup daha iyilerini alabilirsin.

Bana 6S'ten batarya olarak nasıl bir artı sağlar ona göre karar vereiblirim çünkü 6S'teki sorunum büyük oranda batarya. Batarya dışında akıcılığı falan gayet iyi performanslı.

6S'i ikinci el olarak satarak esnaftan imei atılmış sıfır cihaz alabilirsin 1500-1600 lira civarına satılmakta 6S'de o fiyatlara satılır 3 yukarı 5 aşağı . Ayrıca Redmi Note 8'ler 3GB/4GB ramli olmak üzere 2 versiyonda satılıyor şayet takas ederseniz bu duruma dikkat ederek alın.

Bana 6S'ten batarya olarak nasıl bir artı sağlar ona göre karar vereiblirim çünkü 6S'teki sorunum büyük oranda batarya. Batarya dışında akıcılığı falan gayet iyi performanslı.
Batarya olarak 2 katından fazla performans sağlar ama ben sırf bataryadan dolayı Xiaomi cihaz almayın derim. Bütçenizi arttırmaya çalışın, çok daha iyi cihazlar alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı