BilinErenMeyen Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 iPhone 6S model telefonu nasıl iOS 10.3.3 sürümüne düşürebilirim Windows bilgisayardan? Yardımcı olabilecek var mı?
iPhone 6S model telefonu nasıl iOS 10.3.3 sürümüne düşürebilirim Windows bilgisayardan? Yardımcı olabilecek var mı?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.760 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #2 Zamanında alınmış SHSH kaydın yoksa düşüremezsin. Bu kanal sahibi ise paralı bir program sayesinde düşürebildiğini söylüyor kendi kanalı da var Facebook gruplarında da görüyorum. Kendisine ulaşın isterseniz. Örnek bir video bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zamanında alınmış SHSH kaydın yoksa düşüremezsin. Bu kanal sahibi ise paralı bir program sayesinde düşürebildiğini söylüyor kendi kanalı da var Facebook gruplarında da görüyorum. Kendisine ulaşın isterseniz. Örnek bir video bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et