IPhone 6s iOS 15.7.3 Palen1x JB Recovery Mode'de takılı kaldı

Spidez

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Telefonum Jailbreakli durumda iken bir anda kapandı ve Recovery Mode'a girdi. Rejailbreak ve Restore RootFs yapamıyorum çünkü Download Mode geçemiyorum. DFU geçmeye çalıştığım zaman yine Recovery Mode'a atıyor. Shell girip "palera1n -n" yazmayı denedim hala Recovery Mode'a giriyor. Kendim kapatıp açmayı deniyorum yine aynı şekilde sonuçlanıyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Semi değilde tethered mi yapmıştın jbyi?
Sanırsam semi-tethered eğer kapandıktan sonra jailbreak gidiyorsa. Palen1x ile Rootful şekilde yapmıştım.

Ekleme: Sanırsam telefonu DFU Mode'a alabildim. Siyah ekranda kaldı ve bilgisayar telefonu gördü. Şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum ama.

Semi-tethered olunca telefon açılır jailbreaksiz ama tam tersi tethered olanda tekrar açmak için jb yapman gerekir. Şimdi normal jb yapacaksın sanırım açmak için.

Semi-tethered olunca telefon açılır jailbreaksiz ama tam tersi tethered olanda tekrar açmak için jb yapman gerekir. Şimdi normal jb yapacaksın sanırım açmak için.
Hocam jailbreaksiz olsun yine de açılsın. Atmayı denedim jailbreak ama ne zaman 'Booting PongoOS' kısmına geliyor yine Recovery Mode giriyor. Ne rejailbreak yapabiliyorum, ne de Restore RootFs. Kaldı telefon böyle. iTunes ile geri yükleme yapayım dedim ama 'iOS 15.7.5 yüklemek için iTunes en son sürümde olmalı' diyor. Onun içinde Win10 lazım ama benim bilgisayar Win7'yi zar zor idare ettiriyor. Yani iTunes ile de çözemiyorum. Kaldım böyle ve ne yapacağım bilmiyorum.

Ekleme: Az önce telefon kendi kendine kapandı ve açıldı. Apple logosundan sonra yine Recovery Mode girdi. Ne oldu o sıra bilmiyorum ama telefon hala böyle kaldı. Telefonum bricklendi mi acaba?

Ekleme 2: 3uTools indirdim ve orada Flash diye bir şey var. Galiba telefonu güncellemeye yarıyor tam anlamasam da. Acaba bunu yapsam düzelir mi? Eğer bilgili birisi bakıyorsa lütfen cevap versin.

Son düzenleme:
@Spidez
Anlamadığınız işlerle uğraşmasaydınız keşke, evet 3uTools kullanarak fabrika ayarlarına cihazınızı sıfırlayın.

Anlamadığınız işlerle uğraşmasaydınız keşke, evet 3uTools kullanarak fabrika ayarlarına cihazınızı sıfırlayın.
Doğru diyorsunuz da yani çok Jailbreak cahili değildim normalde. Önceden unc0ver kullanıyordum baya da rahat ediyordum ama palen1x tamamen yeni bir şey oldu benim için. Sizin mesaj geldiğinde indiriyordum IPSW'yi ben de xd. Dün geceye doğru açtım. Tek değişen artık iOS 15.7.5 olması oldu. İyi mi oldu yoksa kötü mü oldu bilemiyorum xd. Sağ olun yardımınız için hocam.

@Spidez
Palen1x bir tık sakat çalışmakta hatta kendi sayfalarında da yanlış hatırlamıyorsam veri kaybetme endişeniz varsa yapmayın diye uyarı geçiyorlardı, ben iPad Air 2'ye kurulum yaparken sorun yaşamadım ama mümkün en nihayetinde ve sıkıntı çıkardıysa bulaşmamakta fayda var (ülkemizle fiyatlar belli maalesef ).

Hocam ben de atalı 2 hafta olmamıştır herhalde. Atarken sorun yoktu, genel olarak kullanırken de öyle. Tek sıkıntı işte geçen gün olan sıkıntı idi. Nasıl olmuşsa telefonun parlaklığını kısarken iOS'a zarar vermişim xd. Şu an rejailbreak atabilirim ama atsam mı emin değilim. Sadece Filza, Trollstore ve Appstore++ için yüklemiştim zaten. Biraz bekleyeceğim eğer baktım ki canım çektiyse rejailbreak atarım. iOS bozulursa yine çözümünü biliyorum. Önemli verim yok telefonda ki zaten her gün yedeğini yaparım ondan veri kaybından hiç sıkıntı çekeceğimi sanmam. Telefonu da bozabileceğini sanmıyorum şu an. Sadece BindFs şu an deneysel modta diye biliyorum. Yine de belli olmaz gibi xd. Tekrardan sağ olun hocam, iyi geceler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…