Elberr Can Özdemir Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #1 Selamlar. iOS 15 güncellemesini indirdim fakat yüklemeye kalktığımda güncelleme doğrulanıyorda takılı kalıyor. Çözüm bilen varsa buradan beni bilgilendirirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2021
Selamlar. iOS 15 güncellemesini indirdim fakat yüklemeye kalktığımda güncelleme doğrulanıyorda takılı kalıyor. Çözüm bilen varsa buradan beni bilgilendirirse sevinirim.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 25 Eylül 2021 #2 Hard Reset attıktan sonra: Güncellemeyi bu şekilde silip yeniden yükleyin.
Elberr Can Özdemir Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #3 Elberr Can Özdemir dedi: Selamlar. iOS 15 güncellemesini indirdim fakat yüklemeye kalktığımda güncelleme doğrulanıyorda takılı kalıyor. Çözüm bilen varsa buradan beni bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sorunumu telefona Reset atarak çözebildim. Bilginiz olsun.
Elberr Can Özdemir dedi: Selamlar. iOS 15 güncellemesini indirdim fakat yüklemeye kalktığımda güncelleme doğrulanıyorda takılı kalıyor. Çözüm bilen varsa buradan beni bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sorunumu telefona Reset atarak çözebildim. Bilginiz olsun.