iPhone 6S iOS 16 kurulumu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Selam. Elimde bir adet iPhone 6S var. iOS 15 kullanıyor. Beta programı ile iOS 16 denedim fakat olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

6s iOS 16 desteklemiyor. Yeni sürümler gelmeyecek.

Kuramazsınız. Cihazın desteği yok.

6S 16 desteklemiyor. Yeni sürümler gelmeyecek

Hocalarım sanki direk destek almayan bazı cihazlara yükleniyordu bu sürümler gibi hatırlıyordum ondan sordum. Bir sorum daha var iOS 17 eğer 3. Parti uygulama desteği açarsa diye 8 Plus almayı düşünüyorum. Eğer desteklemez ise hiçbir şekilde kuramaz mıyım?

8 plus 17 almıcak. Şu anda en düşük 16 destekleyen modeller 8 ile 8 plus. Birde Se 2

Yanlış bilgi
Hayır. Kuramazsınız. Yeni cihaza geçmenizi tavsiye ederim.

8 plus 17 almıcak. Şu anda en düşük 16 destekleyen modeller 8 ile 8 plus. Birde Se 2
8 Plus'ın son güncellemesi 17 olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Kuramazsınız. Yeni cihaza geçmenizi tavsiye ederim.

Hocam köşeli ekran istiyorum. Çentiklerden nefret ediyorum oyun oynarken harita vs o çentiğe oturmuyor ya. Bir de ben şu an kullandığım cihazı alırken de ekran oranı farklı diye aldım mesela. O yüzden 8 Plus'ta ısrarcıyım. Hiçbir şekilde kuramaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…