iPhone 6S iOS 16 kurulumu

ios 16 ile gene kullanırsınız uzun bir süre kötü bir telefon değil.

Hayır. Destek olmadığı için hiç bir şekilde kuramazsınız.

iPhone 8/8 Plus'ın iOS 17 alacağı veya almayacağı Apple tarafından belirtilmediği için sadece önceki telefonların aldığı destek yıllarından ön görülebilir dolayısıyla ikinizin dedigide bir resmi acıklama cıkana kadar yanlış bilgi.

iOS 16 ile gene kullanırsınız uzun bir süre kötü bir telefon değil.

Hocam benim derdim iOS 17 ama. 3. parti uygulama desteği açarsa diye bekliyorum. Çentiksiz güçlü ve iOS 17 desteğine ihtiyacım var.

Eğer yeni tasarımları sevmiyorsanız iPhone SE serilerine yönelebilirsiniz hocam.

Eğer yeni tasarımları sevmiyorsanız iPhone SE serilerine yönelebilirsiniz hocam.

Hocam SE 2. Nesil baktım o da çok kötü görünüyor ya. Babam kullanıyor 6S gibi duruyor dışarıdan. Tasarımını hiç beğenmiyorum. SE 3. Nesil acayip heyecanlı bekledim o da çentikli çıktı.

iPhone 8 serisinin iOS 17 almayacağı net bir şekilde ortada, araştırabilirsin.

Hocam SE 2. Nesil baktım o da çok kötü görünüyor ya. Babam kullanıyor 6S gibi duruyor dışarıdan. Tasarımını hiç beğenmiyorum. SE 3. Nesil acayip heyecanlı bekledim o da çentikli çıktı.
se 3 te çentik yok hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…