iPhone 6S Islak Mendil ile Temizlenir mi?

yababaga

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Bu telefonu yaklaşık 5 yıl kullanacağım ve bu süre içerisinde hiçbir şekilde yenisini alamam veya değiştiremem.

Telefonda herhangi bir ekran koruyucu ve kılıf olmadığı için aldığım zaman temizleyip öyle takmak istiyorum ama Islak mendille temizlemenin zararlı olup olmayacağını bilmiyorum.

Öncelikle ıslak mendille her yerini sildikten sonra gözlük beziyle ıslaklığını alıyorum ve telefon tertemiz oluyor, bu telefonada yapacağım fakat fiyatı çok olduğu için sizlere soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine ekran koruyucu ve kılıf alsan daha hoş olmaz mı? Hem kırılmaz camlar daha sağlam, kılıflarda kasayı yıpratmaz. Sende sürekli cihazı düşünmek zorunda kalmazsın. Hem dünya malı bu, bu kadar takmaya özen göstermeye gerek yok. 6S 64GB kullanıyorum bende, 5 yıl ikimizde sıkıntı olmazsa doldururuz, ilk başta bende takmam diyordum ama takıyorsun. Çünkü ekranda çizik olduğu zaman ıslak mendille silsen de geçmiyor. Ayrıca, ıslak mendilin bir zararı olacağını sanmam. Ama bilimsel açıdan bir zararı var mı bilmiyorum, yine de kullanmamakta fayda var.

Onun yerine ekran koruyucu ve kılıf alsan daha hoş olmaz mı? Hem kırılmaz camlar daha sağlam, kılıflarda kasayı yıpratmaz. Sende sürekli cihazı düşünmek zorunda kalmazsın. Hem dünya malı bu, bu kadar takmaya özen göstermeye gerek yok. 6S 64GB kullanıyorum bende, 5 yıl ikimizde sıkıntı olmazsa doldururuz, ilk başta bende takmam diyordum ama takıyorsun. Çünkü ekranda çizik olduğu zaman ıslak mendille silsen de geçmiyor. Ayrıca, ıslak mendilin bir zararı olacağını sanmam. Ama bilimsel açıdan bir zararı var mı bilmiyorum, yine de kullanmamakta fayda var.
Onun için ayrı bir konu açtım zaten, ona da yorumunuzu bekliyorum. Ekran koruyucu ve kılıfı takmadan önce telefonu bir güzel silip takmak istiyorum böylece telefonun açık yerleri kirlenir sadece, oralarıda gözlük beziyle silsem yeterli zaten. Dediğim gibi ıslak mendili ekran koruyucu ve kılıfı takmadan önce kullanacağım, daha sonrasında kılıfı ve ekran koruyucuyu silsem bir şey olmaz zaten. Yani bir defaya mahsus.

Ben iphone se kullanıyorum. Geçen gün aliexpressten siperiş ettimğim koruyucu camlar geldi. kutunun içinde bir ıslak birde kutu bez yollamışlar fakat ıslak mendile dikkat ettim alkollü ya da kokulu bir şey değildi. Sende temizlemek istiyorsan alkolsüz bir ıslak mendille temizleyebilirsin ya da hiç riske atma bi mendili hafif nemlendirip sil sonra kurula. He bir de telefon temilemek için losyonlar da satıyorlar bazı sitelerde fakat denemedim.

Ben iphone se kullanıyorum. Geçen gün aliexpressten siperiş ettimğim koruyucu camlar geldi. kutunun içinde bir ıslak birde kutu bez yollamışlar fakat ıslak mendile dikkat ettim alkollü ya da kokulu bir şey değildi. Sende temizlemek istiyorsan alkolsüz bir ıslak mendille temizleyebilirsin ya da hiç riske atma bi mendili hafif nemlendirip sil sonra kurula. He bir de telefon temilemek için losyonlar da satıyorlar bazı sitelerde fakat denemedim.
Ben bu koruyucu camların içinden çıkan ıslak mendille tüm telefonu temizleyip kaplığına oturtmak istiyorum, bir defaya mahsus. Sorun olmaz sanırım öyle değil mi?

iPhone nasıl temizlenir diye aratırsan Apple'nin dökümanına ulaşabilirsin.

Alkollü ıslak mendilin uzun vadede kasaya zarar vereceğini düşünüyorum.
Alkolsüz bebekler için üretilmiş ıslak mendil kullanırsan birşey olmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı