iPhone 6S Jailbreak nasıl yaplır?

Squu

Hectopat
Arkadaşlar ben iPhone 6S cihazıma Jailbreak yapmak istiyorum. Bunun ne gibi zararları var ve yaptıktan sonra eski haline getirebilir miyim? Ayrıntılı ve uzun anlatırsanız iyi olur bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum…

Arkadaşlar ben iPhone 6S cihazıma Jailbreak yapmak istiyorum. Bunun ne gibi zararları var ve yaptıktan sonra eski haline getirebilir miyim? Ayrıntılı ve uzun anlatırsanız iyi olur bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum…

Nasıl yapılır bilmiyorum ama zararı iPhone tamamen virüslere açık olur yani virüs bulaşabilir.

3u Tools yazılımı ile PC'den Jailbreak yapabilirsin fakat yaptığın vakit güvenlik açıkları meydana gelir ve sistem yavaşlayabilir 2. soruna gelecek olursan evet orijinal ipws (ISO gibi bir dosya) itunes yazılımı ile yükleyip jailbrek i kaldırabilirsin.

Buradan rehberime baka bilirsin eğer sürümün 14.8 den yüksek ise zaaten yapamazsın. (Daha çıkmadı)

JB kaldırmak içinse unc0ver ayarlarından restorerootFS seçeneğini açarak ve tekrar jb yaparak veri kaybetmeden JB kaldırabilirsin.

Performansı dahada artırabileceğimi düşünüp yapacaktım iyiki buraya başvurmuşum teşekkürler
Ve zaten sürümüm 15.4.1 yapılmıyor biraz araştırdım 14 altına oluyor. Artık 6sin ömrü bitince yaparız

Performansı dahada artırabileceğimi düşünüp yapacaktım iyiki buraya başvurmuşum teşekkürler
Ve zaten sürümüm 15.4.1 yapılmıyor biraz araştırdım 14 altına oluyor. Artık 6sin ömrü bitince yaparız

iPhone 6S'in ömrü zaten bitti. Ayrıca burada denilenin aksine iPhone 6S'e palen1X vs. ile uğraşmadan TrollStore da kurup Dopamine 2 ile kolayca Jailbreak yapabilirsiniz. Bunun dışında 3uTools gibi programları kullanarak risk almanıza gerek yok.

Şunu da söylemekte fayda var ki Jailbreak çoğu durumda performans arttırmaz ve hatta ufak sayılabilecek miktarda bir batarya ömrü ve performans kaybına bile neden olur? Fakat bu tarz ufak fedakârlıklar sonucunda birçok kozmetik ve işlevsel güzelliğe sahip olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı